ÖSYM’nin sınav takvimini yayımlamasıyla birlikte 2023 KPSS sınavının ne zaman yapılacağı kesinleşti. Başvurular için ise sınırlı bir süre kaldı. Başvuru tarihleri 16 – 29 Mayıs 2023 olarak belirlenmişti. KPSS başvurusu önümüzdeki pazartesi günü son bulacak. KPSS Genel Kültür – Genel Yetenek Sınavı 23 Temmuz’da alan bilgisi 29 Temmuz ÖABT ise 6 Ağustos’ta gerçekleşecek.

KPSS Genel Yetenek – Genel Kültür / Eğitim Bilimleri ve KPSS ÖABT başvuru ücreti 150 TL alan bilgisi ücreti ise 100 TL olarak belirlendi. Bir öğretmen sınav için yaklaşık 450 TL ödeme yapacak. Sevindiren haber ise İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası KPSS ücretlerinin yüzde 50’sini karşılayacağını açıkladı. İşte konuyla ilgili detaylar…

İŞ BANKASI KPSS SINAV İNDİRİMİ 2023

İş Bankası KPSS sınav ücretlerinde yüzde 50’lik indirim sağlayacak. Bunun için temel şartlardan biri Maximum Genç kredi kartınızın olması. Kredi kartınız ile birlikte İşCep veya osym.gov.tr üzerinden yapacağınız başvuru ile yüzde 50’lik indirime haiz olacaksınız.

İş Bankası kampanyaya dahil olan kredi kartlarının altını çizerken, Maximum Genç kart dışındakilerin kampanyaya dahil olmayacağını açıkladı.

Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL oranında indirim elde edebiliyor. Bu da 450 TL’lik bir başvurunun 350 TL olarak ödenmesi anlamına geliyor.

2024-YKS sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? 2024-YKS sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak?

ogretmenhaber.org