Cihannüma Derneği 2. Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısını Yapıyor

Cihannüma Derneği 2. Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısını Yapıyor
Cihannüma Derneği 2. Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısını gerçekleştirecek. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in toplantıya katılması bekleniyor.

Cihannüma Derneği 2. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısını 14 Eylül Pazar Günü saat 14.00 TDV Kocatepe Konferans Salonunda gerçekleştirecek.

Bakan Yusuf Tekin ve Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş Toplantıya Katılacak

Cihannüma Derneğinin 2. Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Meclis Başkanı Sn.Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da katılacak.

Cihannüma Derneğinin yaptığı açıklamada; "KARDEŞLİK, VEFA ve İSTİKAMET" üzere, ülkemizin ve milletimizin hayrına çalışmalar yapmaya gayret ettik. Bu yolculukta geldiğimiz noktayı değerlendirmek, geleceğe dair hedeflerimizi belirlemek ve bir bayrak değişimi ile birlikte yeni dönemin kadrolarını oluşturmak üzere Cihannüma Derneği 2. Olağanüstü Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz" ifadeleri yer almaktadır.

img-20250910-wa0000.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum