Epic Games Store’nin bu haftaki gizemli oyunu Among Us oldu. Epic Games’in bedava oyunlarını yakından takip eden kullanıcılar Among Us oyununu bedava halde ücretsiz olarak full indirip anında oynayabilecekler.

3 Haziran 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak Among Us oyununu Epic Games kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyerek dilediğiniz zaman oynayabileceksiniz.

Among Us

Crewmate olarak yaşa: Kazanmak için gemideki tüm görevleri tamamla fakat Impostor'lara dikkat et! Cesetleri bildir ve Impostor'ları oylamak için acil durum toplantıları başlat. Doğru seçimleri yapacağını umuyoruz!

Impostor olarak oyna: Kaos yarat, sinsice dolaş ve suçu masum görgü tanıklarının üzerine at! Kazanmak için her Crewmate'i öldürmen gerekiyor. Acaba bir sabotaj ustası mısın?

Özelleştirme: Nasıl oynayacağını kendin belirle! Daha fazla Impostor ve görev ekle, görüş mesafesini kısalt ve daha fazlasını yap. Favori rengini, kıyafetini ve şapkanı seçerek tarzını yansıt.

Çapraz platform: PC, Android ve iOS arasında arkadaşlarınla oyna!

Among Us Nasıl Oynanır?

Oyun aslında 2 takımlı olarak görülebilir, mürettebat ve hainler takımı. Mürettebat arkadaşları öldürülmeden önce tüm görevleri tamamlayarak veya tüm hainleri bularak ve ortadan kaldırarak kazanır; Hainlerin kazanması için, hainlerin sayısı Mürettebat Arkadaşlarının sayısına eşit olacak şekilde olmalı veya sabotaj geri sayımı bitene kadar yeterince Mürettebat öldürmelidir; Hayaletlerin amacı, sırasıyla Crewmate ve Impostor hayaletleri için görevleri tamamlayarak ve sabotajlar yaparak yaşayan takım arkadaşlarına yardım etmektir.

Bir hain bir sabotaj gerçekleştirdiğinde, ya ani bir sonuç olur (tüm ışıkların sönmesi gibi) ya da bir geri sayım başlar ve sabotaj bitmeden çözülmelidir, yoksa tüm Mürettebat arkadaşları ölür. Sabotajlar, hangi sabotajın yapıldığına bağlı olarak oyuncular tarafından çeşitli şekillerde çözülebilir.

Epic Games Among Us Full İndirmek İçin Tıklayınız