Araç alacak vatandaşların dikkatine! Başkan açıklama yaptı.

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç açıkladı! 2. El araç fiyatlarında son durum nedir?

Aydın Erkoç yaptığı açıklamalarda 2020 yılının 2. El araç piyasasında yeni hareketlenmeler göreceğiz, yakında sektör kendini belli edecek açıklamalarında bulundu. Fiyatlarda bir farklılaşma göreceğiz. Umarım 2020 2. El araç piyasasında düşüş yaşanacak diye de ekledi. Haberin detayları için okumaya devam edin…

Aydın Erkoç yaptığı son  açıklamada 2020 yılının 2. El araç piyasasında yeni hareketlenmeler göreceğiz, yakında sektör kendini belli edecek açıklamalarında bulundu. Fiyatlarda bir farklılaşma göreceğiz. Umarım 2020 2. El araç piyasasında düşüş yaşanacak diye de ekledi. Aydın Erkoç’un bu çarpıcı açıklamaları vatandaşları sevindirdi.
Son yılda araç piyasalarında ki çarpıcı değişiklik gözler önüne serildi! Vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor…

Covid - 19 salgını kapsamında ülkemiz maalesef derinden etkilenmiştir. Olumsuzlukları beraberinde getiren covid – 19,  2. El araç piyasasını da değişimlere yol açmış durumdadır. Geçen seneye nazaran daha durgunluk sergileyen araç piyasasının beter hali vatandaşların gözleri önüne serilmektedir. Bu araç piyasasının durgunluğunun ilk ve can alıcı sebebi insanların covid – 19 kapsamında herhangi bir birikim yapmak istememesidir. İnsanların güvenci ve birikim yapacakları bir maddiyatı kalmamış durumdadır. Bu durumların yanı sıra Aydın Erkoç ikinci el araç piyasasında bir yükselişin olduğunu dile getirdi.