21 27 Haziran 2021 haftalık burç yorumları astroloji severler için gündemde. 21 27 Haziran haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda aşk, iş, para, sağlık ve kariyer yorumları hakkında görüşleri astroloji ile yakından ilgilenenler için adeta bir odak noktası oluşturuyor.

21 27 HAZİRAN 2021 HAFTASI BURÇ YORUMLARI

21 27 Haziran 2021 Haftalık Koç Burcu Yorumu

Hafta başında ön planda olacak ve oldukça dikkat çekeceksiniz. Daha çok kendinizi çalışmaya verebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yükselecek ve bu sayede de başarılı işler elde edeceksiniz. Çevrenizdeki insanların göründüğü gibi olmadığını anlayabilirsiniz. Karşı taraftan gelecek olan darbelere karşı tedbirli olmayı seçeceksiniz. Kendi içinizde halledemediğiniz konular var ise bunların yoğun duygusal durumları ile karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatlarını etkileyen olumlu gelişmelere şahit olacaksınız.

Aşk hayatınızda hızlı gelişen olaylar yüzünden fazla duygusallık hissedebilirsiniz. İlişkinizdeki empati eksikliğinin farkına varacak ve bunu gidermeye çalışacaksınız. Kendinizi karşı tarafı ifade ederken zorluk yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın arttığını hissedecek ve bunları paylaşacaksınız. İlişkinizdeki dengeyi kurmak için bu hafta fazla çaba sarf edebilirsiniz. Partnerinizi bu hafta iki kat kıskanabilir ve bu yüzden küçük çaplı sorunlara neden olabilirsiniz.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Boğa Burcu Yorumu

Hayatınıza karşı olan yaklaşımınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni etkinliklere katılabilir ve arkadaş çevrenizi yenileyebilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi baştan planlayacaksınız ve farkındalığınız oldukça açık olacak. Arkadaşlarınızla birlikte yapacak olduğunuz bir tatil planı var ise bunu gerçekleştirmek için elinizden geleni yapmak isteyeceksiniz. Kendinizi güvende hissedecek ve mutlu hissettirecek durumlar içerisinde bulunmayı tercih edebilirsiniz. Ailenizle daha kaliteli zaman geçirmeye çalışacaksınız.

Partnerinizle birlikte sosyalleşmek isteyeceğiniz bir haftaya adım atıyorsunuz. Topluluk içerisinde olacak ve yeni insanlarla tanışacaksınız. Kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Partnerinize de bunu olabildiğince hissettirmeye çalışacaksınız. İkili ilişkilerde konuşulması gereken konuların farkına varabilir ve cesaretinizi toplamak isteyebilirsiniz. Eşinizle aranızda fikir uyuşmazlığı neden olan bir konuyu kökten kapatmak isteyebilirsiniz. Anlaşamadığınız konular üzerine düşünecek ve çözüm yolu bulmaya çalışacaksınız.

21 27 Haziran 2021 Haftalık İkizler Burcu Yorumu

Çevrenizdeki insanlardan hem maddi anlamda hem de manevi anlamda olumlu destekler göreceksiniz. İkili ilişkilerdeki bağlarınız giderek kuvvetleniyor. Almak istediğiniz borç veya kredi var ise bununla ilgili güzel bir geri dönüş alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yapacak olduğunuz yenilikler size şans getirecek ve işinizde yükselme fırsatı elde edebileceksiniz. Hayata karşı isteklerinizi baştan değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru uzaktan akrabalar veya kardeşlerinizle ilgili konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yeni bir ilişkiye başlamak bu sıralar size imkansız gelsede tahmin etmediniz bir kişiyi kendinize aşık olmuş şekilde bulabilirsiniz. Duygusal açıdan kendinizi güvende hissedeceğiniz bir ilişkide olduğunuzun farkına varacaksınız. Üçüncü kişilerden kaynaklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eşinizle maddi durumlarınızı değerlendirmek üzere konuşabilir ve zaman zaman tartışmalara neden olabilirsiniz. Sizi yanıltan ve düşünmenize neden olan konuların üzerine de durmayı ihmal etmeyeceksiniz.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

İkili ilişkilerde şanslı olacaksınız. İnsanlarla iletişiminizi kuvvetlendirecek ve onların sizi anlamasını sağlayacaksınız. İleriye dönük hayalleriniz ve hedeflerinizi büyütebilir ve bunlar üzerine düşünceler gerçekleştirebilirsiniz. İleriye dönük aklınıza gelen fikirleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. Güvendiğiniz insanlar var ise bu konuları onlarla paylaşma fikrine daha yakın olacaksınız. Hafta sonuna doğru kişisel harcamalar yapabilirsiniz. Bu yüzden biraz daha dikkat etmeye çalışmalısınız.

Sorunlu giden bir birlikteliği bitirme kararı alabilirsiniz. Bu kararı almak her ne kadar zor olsa da ilerleyen zamanlarda iyi ki yapmışım diyebilirsiniz. Geçmişte yaşamış olduğunuz olayları geriye bırakmalı ve geleceğinizle ilgili yeni kararlar almaya çalışmalısınız. Partnerinizin sizi duygusal anlamda manipüle etmeye çalıştığı konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkiniz hakkında sürekli konuşan kişilere karşı tedbirli olacaksınız ve onların söylediklerine kulak asmamaya çalışacaksınız.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Aslan Burcu Yorumu

Hafta başına doğru iş hayatınız ön plana çıkacak. İşinize odaklanmak size iyi gelecek ve enerjinizin yenilendiğinin farkına varacaksınız. Evinizin içerisinde gerçekleştirmek istediğiniz işler varsa bunlara da zaman ayırmak için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak bu hafta biraz zor olsa da elinizden geleni yapmaya hazır olacaksınız. Ortaklaşa yürüttüğünüz işler var ise buralarda eliniz de olmayan nedenlerden dolayı karışıklıklar ortaya çıkabilir. Yanlış anlaşılmalardan doğabilecek anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Yeni bir hayat döngüsü ve yenilikler sizi bekliyor olacak. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alarak ilişkinizi canlandırmak isteyeceksiniz. Duygusal anlamda giderek kuvvetlendiği hissedeceksiniz. Onun sizden saklamış olduğu bir konu varsa bu kısa süre içerisinde açığa çıkabilir. Yeni tanışacak olduğunuz bir kişi ile yüzeysel olarak başladığınız ilişkiniz tamamen duygusal bir boyutu dönüştürebilir. Kendinize zorunda hissetmediğiniz hiçbir şey yapmak istemeyeceksiniz.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Başak Burcu Yorumu

Hayatınıza anlam kazandıracak olacak olan yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Tatil planı yapabilir ve burada eğlenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ortaya çıkan gerginlikler bu hafta yavaş yavaş durulmaya başlayacak. Karşınıza çıkan insanlarla samimi iletişim kurmaya özen göstereceksiniz. Hafta ortasına doğru kendinizi güvende hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda yeni insanlar tanımak ve bunlarla vakit geçirmekten keyif alacaksınız.

Haftaya hayatınızı baştan sonu değiştirecek olan biriyle tanışarak başlayabilirsiniz. Fakat birlikteliğiniz varsa bu durum sizi zor bir duruma sürükleyebilir. Bu yüzden kesin karar almamaya çalışmalısınız kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi partnerinize yapmayın. Aksi takdirde durumun olumsuz sonuçları ile karşılaşabilirsiniz. Hissettiğiniz yoğun duygularla baş etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bu yüzden çevrenizdeki insanlardan destek almaya çalışacaksınız.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Evinizin içerisindeki günlük işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. İşinizin yoğunluğundan dolayı yapmanız gereken işleri aksatabilir veya gözden kaçırabilirsiniz. Bu yüzden daha çok detaylara odaklanmaya çalışmalısınız. Hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla zaman geçireceksiniz ve sosyalleşmek isteyeceksiniz. Size destek olan insanların farkına varacaksınız. Bu hafta ailenizle vakit geçirmek kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır.

İlişki anlamında yaşayacak olduğunu birkaç olay sonrasında yeni kararlar alacaksınız. Geçmişten gelen bir kişi kafanızı karıştırabilir ve alacak olduğunuz kararları etkileyebilir. Hayatınızdaki yoğunluk nedeniyle eşinize veya sevgilinize zaman ayırmakta zorluk çekebilir ve bu konularla uğraşabilirsiniz. Aşka karşı olan bakış açınızı değiştirmek isteyecek ve bu perspektifte düşünmeye çalışacaksınız. Manevi anlamda sizi zorlayan durumların üstesinden gelmeye çalışacaksınız.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Akrep Burcu Yorumu

Seyahate çıkma planınız varsa bunu gerçekleştirebilir ve aynı zamanda eğitim hayatınıza da odaklanmak izleyebilirsiniz. Bu hafta içerisinde sizi zorlayan konuların üzerine düşünecek ve yeni çözüm yolları bulmaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızla getirecek olduğunuz zaman sizin için oldukça önemli olacak. Çevrenizde size iyi gelmeyen insanları tespit edebilir ve bunları hayatınızdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Aile içerisinde çıkan bir tartışmayı son vermek için fikirlerinizi açıkça sunmak isteyeceksiniz.

Yeni tanışacak olduğunuz biriyle tutkulu ve heyecanlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aranızdaki bağ herkesin dikkatini çekecek ve hak ettiğiniz sevgiyi görebileceksiniz. Geçmişte konuştuğunuz ve az da olsa bir şeyler hissettiğiniz kişi size karşı duygularını açıklamak isteyebilir. İletişim yönünden kuvvetli olacağınız için çevrenizdeki insanlara ve partnerinize kendinizi rahatlıkla aktarabileceksiniz. İş hayatınıza karşı olan tutumunuz partnerinizin farklı görüşe sahip olmasına neden olabilir.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Yay Burcu Yorumu

Para ile alakalı konularınız ön plana çıkıyor. Özellikle hafta başında maddi anlamda sizi geren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ev veya arsa gibi mülkiyetler varsa bunları en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arayacaksınız. Hafta ortasına doğru çevrenizde yaşanan olaylara karşı fazla hassas ve duygusal tavırlar takınabilirsiniz. Geçmişten gelen bazı konuları hala çözemediğinizin de farkına varacaksınız. Sevdiğiniz biri ile tatil planı yapacaksınız.

İlişkide sağlıksız giden olayları düşünebilir ve bunları onarmaya çalışabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz bir ilişki arayışında olacaksınız. Hafta ortasına doğru uyumlu ve anlayışlı bir partner bulabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye sınırlarınızı belirtmeli ve ona göre davranmaya çalışmalısınız. Hislerinize ne kadar çok açık ederseniz o kadar karşı tarafın ne algıladığını ve ne hissettiğini anlayabilirsiniz. Partnerinize saygı duyacak ve sizin için olumsuz olan konularda bile fazla ses yapmamaya dikkat edeceksiniz.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

Hafta başında kendi isteklerinize dikkat edeceksiniz. Bunları baştan planlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmek sizi daha iyi bir konuma getirecektir. Daha öncesinden planladığınız ve yarım kalmış olan seyahat veya iş görüşmeleri varsa bunları tamamlamak isteyebilirsiniz. Parayla ilgili konularda çevrenizdeki insanlardan rahatlıkla destek göreceksiniz. Özellikle aile içerisinden alacak olduğunuz destek sayesinde kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Geçen hafta partnerinize zaman ayırmakta zorlandığınız konuları halledecek ve bu hafta tamamen onunla vakit geçirmeye çalışacaksınız. Daha öncesinden iptal ettiniz bir seyahat planı var ise bunu gerçekleştirmek için sürprizler yapabilirsiniz. Partnerinizle birlikte ortak bir iş yapıyorsanız. Burada karşılayacak olduğunuz sorunları olgunlukla kavrayabilecek ve rahatlıkla çözüme kavuşturacaksınız. Sizin için yeni bir ilişki, heyecan ve atılımla dolu bir haftaya neden olacak.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Kova Burcu Yorumu

Bu hafta sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak. Bu yüzden emin olmadığınız işlerden uzak durmayı tercih etmelisiniz. Çözüm yolu bulamadığınızı hissettiğiniz bir konu üzerinden çevrenizdeki insanlardan yardım almak isteyebilirsiniz. İş ve parayla ilgili konularda daha tedbirli ve güvenli bir şekilde ilerlemeyi tercih edeceksiniz. Karşınıza iş ile ilgili problemler çıkıyor ise bunları çözmek için elinizden geleni yapmaya hazır olacaksınız.

Karşılıklı dinleme ve anlamının geçtiği bir hafta ile karşılaşacaksınız. Partnerinizin ailesel nedenlerinden dolayı karşılaştığı sorunlara yardımcı olmak isteyeceksiniz. Maddi anlamda birlikte bir şeyler yapma kararı alabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız tatsız bir olay başka bir kişi yüzünden tekrar gündeme gelebilir ve aranızda kısa süreli de olsa bir soğukluğa neden olabilir. Hafta sonuna doğru gidecek olduğunuz bir yerde yeni biriyle karşılaşabilirsiniz.

21 27 Haziran 2021 Haftalık Balık Burcu Yorumu

Hafta başında ailenizle ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak . Sosyalleşeceğiniz nezih bir ortam yaratabilirsiniz. Grup çalışmaları içerisinde bulunmak kafanızı rahatlatacak ve bu sayede sorunlardan uzaklaşabileceksiniz. Çalışmaktan keyif aldığınız bir hafta olacak bu sayede işinizde rahatlıkla başarı yakalayabileceksiniz. Size karşı daha öncesinden verilmiş olan sözleri sorgulayabilirsiniz.

İlişkilere karşı olan bakış açınız giderek değişmeye başlıyor. Özellikle bu hafta partnerinizin isteklerinden çok kendi isteklerinize kulak verecek ve buradan yola çıkarak ilişkiye yön vermeye çalışacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilir hoşlandığınız bir kişiye duygularınızı açık edebilirsiniz. Öz eleştiriye açık olacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Bu yüzden partnerinize bu tarz konular hakkında konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Aile içerisinde ilişkiyle alakalı konular konuşulabilir onları durdurmaya çalışacaksınız.