Mutlaka okuyun...
1.Kuzey Irak'ta hareketlenme var. Amerika Kuzey Irak'a ilk aşamada 300 milyon dolar ödemeyi onayladı. Karar dün onaylandı.
2- Bugün Almanya Dışişleri Bakanı Kuzey Irak'ta ziyaretler gerçekleştirdi. Yarın da Barzani ile görüşecek. Burası çok önemli. Talepleri var.
3- Almanya peşmergeleri Türk askeri yerine alman askerleri eğitsin teklifi götürecek. Başika'daki varlığımızı sona erdirmek istiyorlar.
4- Türkiye'yi içeride referandum sonrası kargaşa ile oyalamak istiyorlar. Musul ve Kerkük'ün pay edilme vakti geldi. Barzani kıskaç altında.
5- Bir an önce Allahın izni ile bu girdaptan çıkıp asıl oyuna dahil olacağız.Devletimiz bu süreçte Irak'ı asla terk etmeyecek.Irak bölünüyor.
6- Kuzey Irak yapılacak refrandum sonrası bağımsızlığını ilan edecek. Öncesinde ABD & Avrupa, Irandan lojistik destek alarak baskıya başladı.
7- Türkiye'de gezi denendi, ikincisini tutturmak çok zor, darbe denendi, ikincisi çok zor ama Irak ve Suriye'deki ısrarımız düşmanı zorluyor.
8- Artık yapılacak herhangi bir saldırı daha önce denenmemiş bir şey olmak zorunda. Devletimiz bu yönde bütün seçenekleri masaya yatırdı.
9- Allahın izni ile devletinize güvenin. Türkiye'yi almak isteyenler Kuzey Irak'ı da Kuzey Suriye'yi de kaybedecek.
10- Barzani üzerinden neden yaygara koparıldı anladınız mı? İngiliz bayrağı asılınca normal bulanlar IKBY bayrağı görünce şeytana döndü.
11- Amaçları Türkiye'nin Ortadoğu'da profesyonel tek müttefikini kaybetmesini sağlamak olanlar şimdi de iç savaş tehdidiyle bu amaca koşuyor.
12- Bugüne dek aldığı riskler ile bölgede hem PKK hem Iran hem de Irak ordusuna direnen Barzani'ye biz sahip çıkmazsak başkaları çıkacak.
13- Onbeş Temmuz gibi önemli bir gecede bile Başikadaki birlikleri çağırmayan Erdoğan'ın oraya verdiği değeri iyi çalışalım.
14- Devletimizi bugün içeride nefessiz bırakmak, oyalamak isteyenlerin kelleleri Kerkükun petrol kuyularinda cilalanacak.
15- İçeride onlara destek olan hainleri arkalarında saklanacaklari gargat ağaçları da kurtaramayacak.
16- Devletin hafızası yavaş işler ama kim ne derse desin borcu olana o borç yıllar sonra da olsa FAİZİ İLE BERABER ÖDETİLECEK.
17- Somali'den bize gönderilen dualar da, Pakistan'da bizim için kesilen kurbanlar da karşılığını bulacak. Kimsenin şüphesi olmasın.
18- Allah'ın nurunu tamamlaması için memur kıldığı milletiz. Görevi yerine getirene değin devletimiz durmayacak siz durmayacaksınız.
19- Icerisi ne kadar ısınırsa ısınsın İslam Dünyasına kayıtsız kalamayiz. Bizi son 15 yıldır büyük yapan lider yapan da budur.
20- Geceniz mübarek, zihniniz berrak olsun. Devletin taraf olmadığı hiçbir kavga veya tartışmada yer almayın, taraf olmayın.
Selam ve dua ile....
Bisimit
 
 

kamu haber, Kamu ajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net