Ekranların fenomen dizilerinden biri olmaya aday Kral Kaybederse kitap özeti merak edenler için oldukça dikkat çekmekte. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından senaryoya aktarılması beklenen Kral Kaybederse gerçek hikayesi oldukça merak edilmekte. Kral Kaybederse dizisi sonu nasıl bitiyor?

Ekranların yeni sezon dizilerinden biri olması beklenen ve merakla beklenen Kral Kaybederse dizisine yine Gülseren Budayıcıoğlu damgasını vuracak. Şimdiden oyuncularının merakla beklendiği Kral Kaybederse dizisinin kitap özeti de yoğun bir ilgi görmekte.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından senaryoya uyarlanacak olan Kral Kaybederse dizisi yeni sezonda Star ya da Show TV ekranlarında yayınlanacak. Daha öncesinde 2019 yılında projesi hazırlanan ancak bir türlü yapımına başlanamayan Kral Kaybederse dizisi için Beren Saat Belçim Bilgin ve Mehmet Günsur’un isimleri geçmekte.

KRAL KAYBEDERSE KONUSU

Kral Kaybederse, ilişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken bir romandır. Gerçek karakterler ve yaşanmış olaylardan yola çıkan Kral Kaybederse romanı; Kenan adında iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatmaktadır.

Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde bulur. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk eder.

KRAL KAYBEDERSE KİTAP ÖZETİ! KRAL KAYBEDERSE SONU NASIL BİTİYOR?

İnsanoğlu ilk çocukluk yıllarında yaşadıklarından oldukça etkilenir. Henüz tam ortaya çıkmamış bir heykel gibidir o; hayat da onu ince ince şekillendirmeye çalışan usta bir heykeltıraş… Alır eline keskiyi, usul usul oyar. Ama bazen keskiyi öyle bir savurur ki, bir parça kopuverir ve o parçayı bir daha kimse yerine koyamaz. Kendini hep dorukta görüyor ve asla aşağı düşmeyeceğini sanıyordu. Ama bir gün hayat elindeki keskiyi ona da savuruverdi ve onun da koptu yüreği…

Oysa pek çok kadının gönlüne taht kurmuş bir kraldı o… Uzun süre ne kendi inandı tahttan indiğine, ne de kadınlar. Ama bir şeylerin değiştiğini yine de ilk hisseden kadınlar oldu; ona yıllarca köle gibi itaat eden kadınlar… Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu Kral Kaybederse romanında, doruklardan aşağı inmeyeceğini sanan bir avcının avına av olup yuvarlanışını, kendini sevilmeyeceğine inandırmış mutsuz bir kadının da trajik hayatı içinde avken nasıl avcı olduğunu anlatıyor.

Yazar: Gülseren Budayıcıoğlu