Atv'nin başarılı dizisi Kuruluş Osman 13 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi. Başrollerini Burak Özçivit'in oynadığı dizinin yayınlanan son bölümünde Osman Bey Moğolların eline düşüyor ve çeşitli işkenceler görüyor. Bamsı Bey ise hiç ummadığı yerden büyük bir ihanete uğruyor. Peki, Kuruluş Osman 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ilgili detaylar haberimizde...

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisi İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde çekiliyor. Kuruluş Osman dizisinin setinde 40 ana cast oyuncusu yer alıyor. Dönemin yapılarını ve yerleşim alanlarını başarılı bir şekilde hissettiren dizide atlar için ayrılan özel bir arazi bulunuyor. Ayrıca atlar doğal ortamlarına uygun olarak bakıcılar eşliğinde bakılarak eğitiliyor ve yetiştiriliyor.

Dizinin çekildiği platoda, titizlikle hazırlanan kaleler, hamamlar, camiler, kiliseler ve hanlar yer alıyor. Avrupa'nın en büyük platolarından biri olan Riva'da şuan 60 ayrı marangoz görev yapıyor. Ayrıca, yaklaşık 1500 kişinin görev aldığı dizi setinde bir de yapay göl yer alacak.

22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman her bölümüyle izleyenleri daha çok heycanlandırıyor. 22. Bölüm yeni fragmanı izlemek için aşağıda ki linke tıklayınız.