Yaptığı birbirinden özel beste ve parçayla gündemden düşmeyen Anka grubu merakla beklenen Türkiyem isimli son single çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu.

Klip henüz yayınladığı ilk saatlerden itibaren büyük beğeni topladı. Daha önce bestelediği Afrin Türküsü, Barış Pınarı Türküsü, Şehitlerimiz isimli eserleriyle kahraman Mehmetçiklere destek veren Grup Anka bu kez Türkiyem eseriyle adeta bam teline dokundu.

Sosyal medyada milyonların izlediği kliplerine bir yenisini daha ekleyen Grubun çıkarttığı Türkiyem isimli son single parçası hayli sevileceğe benziyor. Türkiye’nin önde gelen stüdyolarından Peker Kardeşler mutfağında hazırlanan Türkiyem eserinin, Müzik Yönetmenliğini Yücel Peker, Aranjörlüğünü Yunus Peker yaparken, eserin söz ve bestesi Grubun solisti Muhammet Dikçal’a ait. Henüz ilk günden yüzlerce beğeni, izlenme ve yorum alan klip sosyal medyada hayli ilgi gördü.

Grup adına açıklama yapan Ahmet Kurt; ‘Biz Grup olarak her daim devletimizin yanındayız, milletimizin yolundayız. Türkiye bu coğrafyada  Mazluma her zaman umut olmuştur. Binlerce yıllık mazisiyle, geçmişiyle ve tarihiyle adeta iftihar ettiğimiz bir milletiz. Doğusu batısı, kuzeyi güneyi hepimiz kardeşiz, kardeş kalacağız, birileri bizi bölüp parçalamaya çalışsa da buna asla müsaade etmeyeceğiz, çünkü biz Türkiyeyiz, çünkü biz kardeşiz. Bu anlamda bestelediğimiz bu single parçayı Necip milletimize armağan ediyoruz, emeği geçenlere destek verenlere de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, dedi.

İŞTE O KLİP: 


Türkünün Sözleri;

Uzun uzun yolları var  hey hey hey hey

Sıra sıra dağları var hey hey hey hey

Şarkısı var türküsü var

Yarim Türkiyem, Canım Türkiyem, Sevdalım Türkiyem

 

Son umudu bu cihanın hey hey Hey hey

Yükselen bunca feryadın Hey Hey Hey Hey

Merhemidir her yaranın

Yarim Türkiyem, Canım Türkiyem, Sevdalım Türkiyem

 

Kardeş olmuş hep milleti Hey Hey Hey Hey

Bölünmez bütün devleti Hey Hey Hey Hey

Yola getiririr zilleti

Yarim Türkiyem, Canım Türkiyem, Sevdalım Türkiyem

 

Çatar kara kaşlarını Hey Hey Hey Hey

Açar dosta kollarını Hey Hey Hey Hey

Siler gözün yaşlarını

Yarim Türkiyem, Canım Türkiyem, Sevdalım Türkiyem