Türk insanının vazgeçilmezleri arasında yer alan ancak pandemi nedeniyle uzun süredir kapalı olan mesire ve piknik alanları sonunda bazı kurallar çerçevesinden yeniden halkın hizmetine açıldı. 7’den 70’e her insanın özellikle hafta sonlarında tercih ettikleri pik alanları arasında İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan Mihrabat mesire alanı yer aldı.

Mihrabat Mesire Alanı Nerede, Nasıl Gidilir?
Mihrabat mesire alanı, İsatnbul’un Beykoz ilçesindedir. Beykoz sırtlarında boğazı kuşbakışı gören bir konumda alan bu alan şehrin nadide yerleri arasındadır. Hafta boyunca yaşanan stres ve şehrin kargaşasından kurtulmak adına onlarca bitki türünün içerisinde mis gibi bir koku ve boğazın tatlı serinliğini hissedebileceği Mihrabat, mangal yapmak için oldukça ideal.

Yaklaşık 200 dönümlük bir arazi alanı içerisinde yer alan Mihrabat’ta piknik & mesire alanları ve piknik masaları, kafeterya, yürüyüş ve koşu parkurları, çocukların oynayabilecekleri park alanı yer almaktadır.

Mangal alışverişinizi gelmeden önce yapabilir, içecekleri ise mesire yerindeki büfeden temin edebilirsiniz.

Mihrabat Mesire Alanı Açık Mı, Ücretsiz Mi?

Mihrabat mesire alanı; Pazar hariç diğer günler açıktır. Mihrabat mesire alanı ücretsizdir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Olanaklar: WC, çeşme, piknik masaları, çöp konteynerleri, yürüyüş parkurları, hazır mangal ve semaver, restoran, cafe, çocuk oyun alanı, araç otopark yeri.

Telefon: 0216 425 86 16

Web Sitesi: https://www.mihrabatkorusu.com/

Adres: Kanlıca Mah., Mihrabat Cad., No:50 Kanlıca/Beykoz