Oğuzhan Uğur'un sevgilisi Müjde Uzman mesleği ne? Ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur aşkını ilan etti?

Oğuzhan Uğur'un sevgilisi Müjde Uzman mesleği ne? Ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur aşkını ilan etti? Ünlü isim Oğuzhan Uğur, kısa bir süre önce Müjde Uzman ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Aşkını ilan eden Uğur'un takipçileri ise Müjde Uzman kimdir, mesleği ne? Müjde Uzman kaç yaşında gibi sorulara yanıt arar oldu.

OĞUZHAN UĞUR'UN SEVGİLİSİ MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından Müjde Uzman ile bir karesini paylaştı. Uğur, ''Güneşin doğuşu batışından farksız'' yazdı. Aynı kareyi kendi hesabından paylaşan Müjde Uzman ise "90'lar karışık kaset" yazmakla yetindi.

Müjde Uzman Kimdir?

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kariyer yolculuğuna modellik ile başlayan Müjde Uzman, sonrasında bir süre Vj'lik yapmış daha sonra da oyunculuğa adım atmıştır. Oyunculuk kariyerine ilk kez 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu günümüze kadar bir çok dizi ve proje de yer almıştır.

Müjde Uzman Hangi Dizilerde Oynadı?

Müjde Uzman ilk olarak Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika ve Kiralık Aşk gibi dizilerde yer almıştır. Müjde Uzman ayrıca 2015 yılında Hadi İnşallah filminde de rol almıştır. Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde Pilot Üsteğmen Funda Turaç karakterine hayat veren Müjde Uzman 1.72 metre boyunda, 54 kilo ve Terazi burcudur. Uzman, 2014 yılında troid kanserine yakalandığına duyurmuştu.