Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün yapılan kabine toplantısında korona virüs hastalığı sebebiyle yeni kısıtlamalar hayatımıza girdi. Özellikle eğitim camiasını yakından ilgilendiren önemli kararlar alındı.

Aşamalı olarak başlayan yüz yüze eğitim alınan kararlar birlikte 31 Aralık 2020 tarihine kadar durduruldu. Bu tarihe kadar tüm kademelerde ki öğrenciler eğitim ve faaliyetlerine uzaktan eğitim olarak devam edecekler. Peki bu durumda sürücü kurslarının durumu ne olacak ? Sürücü kursları kapatılacak mı? MTSK'lar kapatılacak mı?

Sürücü kursları kapatılacak mı? MTSK'lar kapatılacak mı?

Henüz bakanlık tarafından konuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı ve detaylı bir bilgilendirmenin bir kaç gün içinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılması bekleniyor.Ancak korona virüs salgının ilk görülmeye başlandığı 2020 Mart ayında da tüm faaliyetler uzaktan eğitime geçmiş ve sürücü kurslarının faaliyetleri askıya alınmıştı. Bu süreçte te Bakanlık tarafından 31 Aralık 2020 tarihine kadar yada daha öncesi tarihe kadar sürücü kurslarının faaliyetleri durulması muhtemeldir.