Trabzon lise taban puanları yüzdelik dilimler! Trabzon lise puanları 2020 LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Trabzon’da yaşayanlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Geçtiğimiz ay yapılan Liselere Geçiş Sınavı’na giriş yapan yüzbinlerce öğrenci sonuçları öğrendi. Öğrenciler ve ailelerin şimdi de merak ettiği konulardan birisi lise taban puanları ve yüzdelik dilimler oldu. Peki, Trabzon lise taban puanları yüzdelik dilimler nasıl? İşte detaylar…

2020 LGS sonuçları açıklandı... LGS kapsamındaki merkezi sınavda 42 farklı ilden 181 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

LGS Tercih Klavuzu Ne Zaman Yayınlanacak

LGS tercih klavuzu bugün yayınlanacak. 

Öğrencielr tercihlerini bugün itibariyle yapabilecekler  


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS tercihlerinin sonuçlarının açıklandığı aynı gün içinde Tercih Kılavuzu da yayınlanacak. Sonuçlarını öğrenen öğrenciler tercih işlemlerini de gerçekleştirebilecek. LGS tercihleri https://e-okul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır.

LGS YÜZDELİK DİLİMLER VE KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ