Ulaştırma Bakanı  Adil Karaismailoğlu'nun gsm operatörlerimizden korona virüs ile mücadele kapsamında destek istedik onlar da internet kullancısı olan tüm abonelerine ücretsiz 1 gb internet vereceklerini açıkaldılar dedi.

Bakanının açıklamasının ardından internet kullancıları Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 1GB bedava internet veriyor haberlerinin ardından takipçilerimiz en fazla Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 1GB bedava internet nasıl alınır? sorusuna cevap arıyorlar.

Konuyu Ajanskamu.net olarak sizler için araştırdık. 

Bakan Adil Karaismailoğlu'nun insnaları nevde kaldıkları dönemde internet kullanımlarının arttığını belirttiklerini bu nedenle GSM operatörlerinden 1 gb ücretsiz internet desteği sözü aldıklarını açıkladı. 

İsmailoğlu 81 milyon internet kullancısının olduğunu ve operatörlerin Ramazan ayında tüm abonelerine 1 gb ücretsiz internet desteği vermeleri konusunda mutabakata vardıklarını açıkladı.

Koronavirüsle mücadelede Türkiye'nin dünyanın en gelişmiş haberlerşme altayapılarına sahip olduğu için herhangi bir sorun yaşmadığını ifade etti. 

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone 1GB bedava interneti tüm abonelerine herhangi bir işleme gerek kalmadan tanımlayacakları ve abonelerini de bilgilendirecekleri açıklandı .