Ünlü Şarkıcı Yoğun Bakıma Kaldırıldı!

Geçtiğimiz yol koronavirüse yakalanan ve hastalığı oldukça ağır geçiren Cimilli İbo, günlerce yoğun bakımda kalmış ve uzun süre tedavi görmüştü. Sonrasında hastaneden taburcu olan Cimilli İbo'nun vücudunda çok büyük hasarlar oluştuğu öğrenildi. Cimilli İbo tekrardan yoğun bakıma kaldırıldı.

Böbrek yetmezliği bulunan ve kanında aşırı enfeksiyon tespit edilen Cimilli İbo'nun durumunun kritik olduğu öğrenilirken, yakınları ve sanat dünyasından arkadaşları, ünlü şarkıcı için paylaşımlarda bulundu.

Böbreklerindeki hasar ileri seviyeye atlayan şarkıcıya böbrek naklinin yapıldığı öğrenildi. Yakınları Cimilli İbo için kan çağrısı yaparken tedavisinin Başkent Hastanesi'nde devam ettiği öğrenildi.

Cimilli İbo Kimdir? 

1972 Trabzon doğumlu, 49 yaşındadır. Türk Halk Müziği Sanatçısıdır. Aslen Rizelidir. Cimilli lakabını ise köyünden almıştır. Cimilli İbo çocukluğundan beri türkü söylemeyi ve kemençe çalmayı sevdiği için devamlı evden kaçarak İstanbul ve İzmir'deki akrabalarının yanına gitti. Bu nedenle lisede okulu bıraktı. Cimilli İbo, renkli kişiliği ile beğenileri topladı. İbo, "İnadım İnat" adlı dizinin oyuncu kadrosunda rol aldı. Şu zamana kadar Sibelim, Cayır Cayır Yanayi, Kakara Kikiri,Şakacı, Oyna, Cimilli İbo ve Fıkralar, Konser Coşkusu, Hasretim Hepinize, Benida/ Esma Hala, Sevdalı, Cimil'linin Düzüne/ Ağla Yüreğim Ağla, Kemençe, Yalan Dünya Boş ve Sallama Çayı gibi albüm ve çalışmalara imzasını attı.