İçişleri Bakanlığı tarafından 1 Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Hani Belediye Başkanlığı'na görevlendirilen Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, 155 öğrenciye bisikletle mükâfatlandırdı. İlçede ilkleri halkla tanıştıran Başkan Yazıcı, ilçe merkezi ve mahallerinde 40 gün düzenli olarak camilere sabah namazına giden ve okullardaki çalışmalarında başarı sağlayan 155 çocuğu bisikletle ödüllendirdi.

Çocuklar, bisikletlerinin dağıtımın ardından taşıdıkları Türk bayrağıyla bisikletleri sürmenin mutluluğunu yaşadı. Bir bisiklete binerek tören alanında çocuklarla birlikte tur atan Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçede 7'den 70'e tüm vatandaşlar için sosyal ve kültürel projelerin devam ettiğini söyledi.

Başkan Yazıcı, 'Bu projemiz de Hani Belediyesi öncülüğünde Hani Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütüldü. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde 40 gün düzenli olarak camilere sabah namazına giden çocuklar ile okullarında başarılı olan öğrencilere bisikletlerini hediye etmenin mutluluğunu yaşadık. Belediye olarak eğitime ve çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz' diye konuştu. İHA

Türkiye