AK Parti İstanbul’da il başkanın belli olmasının ardından gözler ilçe başkanlıklarına çevrilmişti. Önümüzdeki ay yapılması beklenen ilçe kongrelerinde mevcut ilçe başkanlarının hangileriyle yola devam edileceği hangi ilçelerde değişikliğe gidileceği merak ediliyordu.

İstanbul il başkanlığında il başkanı Bayram Şenocak başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında bütün ilçelerin masaya yatırıldığı daha öncede yapılan çalışmalar ve değerlendirmelerin sonucunda görevine devam edecek ve görev değişikliği yapılacak ilçeleri belirledi.

Edilen bilgilere göre toplantı sonucu mevcut ilçelerin 14 tanesiyle göreve devam 25 ilçe ile de yeni belirlenecek  ilçe başkanlarıyla yola devam edilmesi  kararı alındığı belirtiliyor.

AK Parti İstanbul İlçe kongrelerinde flaş gelişme


AK PARTİ İSTANBUL'DA DEVAM KARARI ALINAN İLÇELER:
Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Çekmeköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Güngören, Arnavutköy, Sarıyer, Bağcılar, Küçükçekmece, Ümraniye ilçelerinde değişiklik olmayacak. Diğer kalan 25 ilçede yeni ilçe başkanlarıyla görev değişikliğine gidecek.

Devam kararı alınan 14 ilçelerde de daha önceleri  mevcut ilçe başkanlarının yerine yapılması planlanan kongreler de yeni isimlere başkanlık  tebliğ edilmişti.Ancak kongrelere  kadar mevcut ilçe başkanların devam etmesi istenmişti.Bu ilçelerde daha önce ilçe başkanlığı tebliğ edilen ataması yapılmayan  isimlerle devam edileceği belirtildi. 

Bölge Gündem