Altın fiyatları konusunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Toplumsal birliktelik, ortak hafıza kültürü oluşturur. Ülkemizin kültüründe de altın son derece önemlidir. Düğünlerde olmazsa olmaz olan altın alışverişi karşılıklı olduğundan sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı da sağlar. Gelin ve damada düğünlerde altın takılması büyük bir adettir bu durum da hem gram altına hem çeyrek altına olan talebi arttırmaktadır. Düğün mevsimlerinin sonuna geldiğimiz bu günlerde 10 Ekim çeyrek altın fiyatları konusundaki tüm detaylar, gram altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını hakkındaki tüm ana

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Altın fiyatlarındaki yükselişten sonra düğünlerin yeni yıldızı gram altın oldu. Gram altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler neler? Gram altın fiyatlarına göz atıldığında son durum şu şekilde; 10 Ekim Çarşamba sabahı gram altın 233,20 TL'den alınırken 233,23 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Kuşkusuz altın fiyatları araştırması yapan vatandaşların büyük bir çoğunluğu bu araştırmaları çeyrek altının fiyatını öğrenmek için yapmaktadır. Ülkemizde en çok yatırım ve birikim yapılan altın türü çeyrek altındır. Aynı şekilde düğünlerde de çeyrek altın en çok tercih edilen altın türleri arasında yer alır. Bu sabah 374,37 TL'den alınan çeyrek altın 383,07 TL'den satılmaktadır.