Yaklaşık 22 yıldır Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show'un yeni sezonunun başlaması beklenirken hala fragmanlarının dahi yayınlanmaması Beyaz Show'un bittiği yönünde dedikoduların artmasına neden oldu.

Neredeyse her yayın dönemi öncesi çıkan dedikodulara rağmen 22 yıldır aralıksız devam eden Beyaz Show yaşanan skandallar neticesinde yayından kaldırılması ihtimallerini her zaman muhtemel olarak görülüyor. Özellikle geçen yayın döneminde yaşanan ayşe öğretmen vakasıyla davalık olan Beyazıt Öztürk'ün bu olaydan sonra kanal yönetimi ile arası açıldığı söylentileri o dönem çoğalmış ama Beyaz Show yayınlanmaya devam etmişti.

Beyazıt Öztürk'ten konuya dair hiçbir açıklama yapılmazken Kanal D yönetiminden beklenen açıklama geldi. Programın final yaptığı ile ilgili söylentilere kanal yönetiminden yanıt geldi. Yapılan açıklamada, “Beyazıt Öztürk‘ün Kanal D‘den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir” denildi.