Adana'da Ortaokul Öğrencilerinini Sabah namazına davet edilmesinden rahatsız Olan CHP Milletvekili daha da ileri giderek olayı rejim değişikliğine bağladı.

DİYANET işleri Başkanı Mehmet Görmezin 33 kentin müftüsü ile istişare toplantısı için geldiği Adana'da katıalcağı  sabah namazına ortaöğretim öğrencilerinin de davet edilemsi CHP li milletvekilini fena rahatsız etti.

Yılalrdır Ezan , namaz , ihl lerle problemi olan CHP zihniyetninin bu son olayda takındığı tavır bunu bir kez daha kanıtladı.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 'Bilerek ve isteyerek din ve devlet işlerinin bir birine karıştırılmaya çalışılması hiç.iyi niyetli, masumene değildir' dedi. Havutça, 'Anayasa ve Laik Eğitim sistemimize aykırı olan bu uygulamanın Milli Eğitim Bakanlığınca gerekli inceleme ve soruşturmaların yapılarak açığa kavuşturulması çağdaş, laik eğitim sitemimizin geleceği açısından önem arz etmektedir' ifadelerini kullandı.

Havutça, aalyı bir adım daha ileriye götürerek 'Rejim değişikliğinin ayak sesleri' ifadeleriyle adeta duyanlara pes dedirtti. 

CHP nin her olayı rejime bağlayarak buradan kısır bir siyasi tartışma üretmeye çalışması ise kamuoyunun dikkatlerinden kaçmadı. 

Kamudanhaberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu / www.ajaskamu.net