Kelamıma başta;  Gazi Mustafa Kemal  Atatürk ve Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun diyerek  başlamayı gurur ve şeref bilirim.

Kelamların en muazzamı olan kuranı kerimde buyruluyor ki ; Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder.) [Nisa 58]

Sendikacılık neydi ? çalışanın özlük haklarını koruyan kollayan her vakit çalışanının yanında olan sivil toplum kuruluşudur bu konuda hem fikiriz peki nerde bu Hak meselesi ! nerde bu çalışananın yanında olan yetkililer ?

Çalışandan aldığı güçle yetkiyi alan yetkisiz yetkililer nerde ? onuda söyleyim ben size gösteriş için alkışlar yağmuruna tutulmak için mübalağalı sözlere maruz kalmak için ara sıra ses çıkartıp sloganlar atıp meydanlarda sosyal medyaya oynuyorlar

Peki emir değilmidir iş ehline verilsin ? ehilsiz beylerimiz yani malum sen kaç toplu sözleşmedir sağlık çalışanının Hakkını yerle yeksan edip masada satmadı mı? Verdiği vaatler ile Aslan gibi gidip Kedi gibi dönmedi mi ?

Kadrolar,döner sermayeler, yıpranma payı, 657 iş güvencesi hepsi noldu ? sadece manşetlerde kaldı demi ! Bir sözdür tutturmuşsunuz biz iyiyiz o yüzden yetkiliyiz !

Yok öyle bir dünya siz baskı yaptığınız için ,siz tehdit ettiğiniz için , siz kendinizi atamada sorumlu birim olarak görüp sendikamıza gelirseniz ayarlarız yok gelmezseniz olmaz diyip çiçeği burnun çalışanın gözünü korkuttuğunuz maalesef YETKİSİZ YETKİLİLERSİNİZ

 Noldu yeni kapı ruhu ? tuz ruhu mu oldu ?hani hep beraber her türlü iç dış emperyalist güçlere kafa tutacaktınız hani Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ayrılmayacaktınız ! haine sahip çıkıp 

Vatan evlatlarından istediğin nedir Malum Sen ! nedir gayen sorarım sana Milli mücadele düşmanı Mustafa Sabri denen şahsiyetsiz şahsa methiyeler dizen Genel Başkanınız böyle mi liderlik ediyor ! Beyler kendimize gelelim bu Aziz Millet bunu asla kabul etmez etmeyecektir herkes had sınırlarını bilecektir

 Sendikacılık yaparken parti programındaymış gibi hareket etmeyeceksin Malum sen !

Bizden olan gelsin gerisi ne yaparsa yapsın demeyeceksin Malum Sen!

4/B’li 4/C li kan ağlarken toplu sözleşmede masada bırakıp ardından mahkeme yolu var diyip bu milletin aklıyla oynamayacaksın Malum Sen !

Sendikacılık doğru dürüst ilkeli bir harekattır tek uygulandığı yer TÜRKİYE KAMU SENDİR..!

 Türk Sağlık Sen olarak girdiğimiz mahkemlerdeki kazanımlarımız bizim gurur nişanımızdır ve üyelerimizin her anında yanında olmak ise bambaşka şeref madalyasıdır bizimbeklentimşz gayemiz Önce Memleket meselesidir bu yüzden koltuklar sizin ! meydanlar bizimdir ama sabredin hepsi elbet Hakkındır ; meydanda,koltukda Hakkı tutup kaldıranlarındır inanıyoruz ki bu Aziz Türk Milleti bunun cevabını verecektir.

 Hiçbir bölünme kabul etmiyoruz her türlü bölücülüğün karşısında Devletimizin Milletimizin çizgisindeyiz etnik köken mezhep ayrımına karşıyı gayemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasıdır bu sebepten ötürü Türk Sağlık Sen olarak her zaman kravatlı Vatan hainlerinin çalıştırılmamasını istiyoruz FETO ne ise PKK aynı arsızlığın hainliğin ürünüdür ve Türk Sağlık Sen olarak da alnımız ak yüzümüz pak genel merkezimizden temsilcilerimize kadar..

Denecekler dendi Malum Sen işi ehline verin diyor Dini İslam hani o dilinizden düşürmediğiniz Adalet Hak Hukuk kavramları varya işte o kudretli kavramları yerine getiremeyen Malum Sen memurun cebini eritmekden başka ne yaptın ?

 Partilerin değil Aziz Türk Milletini Sendikasıyız biz!

Aşağılı yukarılı değil topyekun Türk Milletinin sesiyiz !

Toplu sözleşmelerde satan ve halen memur için zerre adım atmayan bütün çalışanların gayri işi ehline verilmesi için bulundukları diyarlarda temsilciliklerimize başvurmaları ve TÜRK SAĞLIK SEN adlı Vatanın Milletin sevdasını gaye edinen çalışanın yanında olan kazanımları ile daima gözde olan sendikayı tercih etmeleri gerektiğini düşünüyorum

Biz Türk Milletiyiz Ceddimizin izinde Bayrağımızın gölgesindeyiz Atatürk’e ve Türkiye Cumhuriyetine düşman olanlara methiyeler dizmeyiz HADDİNİ BİLDİRİRİZ..!

  

ERTUĞRUL SUBAŞI

TÜRK SAĞLIK-SEN BİTLİS ŞUBESİ

İŞ YERİ TEMSİLCİSİ