Kamu kurumları taşeron kadro başvuru sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Ankara Batı Adliyesi, AFAD Gümüşhane İl Müdürlüğü ve Gaziantep Polis Merkezi de başvuru sonuçlarını açıkladı.

İşte Yeni Açıklanan Taşeron Kadro Sonuçları!
 Yorum Yap  Yazdır  Facebook'ta Paylaş
İşte Yeni Açıklanan Taşeron Kadro Sonuçları!
Kamuajans.Com – Kamu kurumları taşeron kadro başvuru sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Ankara Batı Adliyesi, AFAD Gümüşhane İl Müdürlüğü ve Gaziantep Polis Merkezi de başvuru sonuçlarını açıkladı.
29 Ocak 2018 Pazartesi 09:26

 0 0 

   

Taşeron başvuru sonuçlarını açıklayan yeni kurumlar şöyle:

ANKARA BATI ADLİYESİ

Ankara Batı Adliyesi de, taşeron işçi başvuru sonuçlarını açıkladı.
Batı Adliyesi'nin taşeron işçi listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ!

 

AFAD GÜMÜŞHANE İL MÜDÜRLÜĞÜ

 

AFAD Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü de taşeron sonuçlarını açıkladı.
Liste için TIKLAYINIZ!

 

GAZİANTEP POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ

 

Merkezin taşeron sonuçlarını ulaşmak için TIKLAYINIZ!..

Önceden açıklanan kadro sonuçları ise şöyle:
Söz konusu kurumların başında, Konya Orman Genel Müdürlüğü geliyor. Bölge müdürlük, taşeşon başvurularını kabul ve red ettiği 20 çalışanının isimlerini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
Taşeron işçi başvuru sonuçlarını açıklayan bir diğer kurum da İzmir Valiliği oldu. İzmir Valiliği de, taşeron başvuruları kabul edilen taşeron işçilerin isimlerini resmi internet sitesinden açıkladı.


İzmir Valiliği'nin İl Özel İdaresi'nin taşeron işçi başvuru onay listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ!...

 

696 sayılı KHK ile yapılan düzenleme çerçevesinde taşerona kadro başvurularını alan kamu kurumları tek tek başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Konya Orman Bölge Müdürlüğü, İzmir Valiliği gibi kurumların ardından Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'de başvurusu kabul edilen taşeron işçilerin listesini açıkladı.
Kocaeli Gençlik İl Müdürlüğü'nün kadro başvurusu kabul edilen taşeron işçilerin listesi için TIKLAYINIZ!...

 Ayrıca, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, kadro başvurusunda bulunan 257 işçinin 255'nin başvurusunun onaylandığını duyurdu. İki kişinin başvurusu ise reddedildi. Başvuruda bulunan ve onaylanan taşeron işçiler arasında, 94 güvenlik görevlisininyer alması dikkat çekti. Yine taşeron işçiler arasında, temizlik elamanı, garson, pideci ve büro elamanları da bulunuyor.

 

Üniversiteden konuyla ilgili yapılan duyuru ve listeler şöyle:
'24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Kamu kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23. ve 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirlendiği tebliğde belirtilen kriterler dâhilinde yapılan ön inceleme sonucunda başvuruları kabul edilen ve edilmeyen kişi listeleri aşağıda gösterilmiştir.


Üniversitenin başvurusu kabul edilen taşeron işçi listesini ulaşmak için TIKLAYINIZ!...
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Kars İl Müdürlüğü'de taşeron sonuçlarını açıkladı.Kurumun resmi internet sitesinde yayınlanan listede 141 taşeron işçi ile ilgili sonuçlar yer aldı.
Listede 125 taşeron işçinin başvurusunun kabul edildiği, 16 işçinin başvurusunun ise reddedildiği kaydedildi.
İl müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'lana itiraz süresi 23.01.2017 tarihinden itibaren başlar, 3 gün sürelidir. İlan tebliğ yerine geçip ayrıca personellere tebliğ edilmeyecektir'denildi.
Başvuru sonuçları için TIKLAYINIZ!...
 
Kaynak : SGK Rehberi