Milli Eğitim Bakanlığında görev değişimleri devam ediyor. Yeni atama ve görevden alımlara bir yenisi daha eklendi. Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama yapıldı.

Bingöl eski Milli Eğitim Müdürü şu an İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan Halil Yücel Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel Kimdir? 

Tokat Reşadiye doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Reşadiye’de tamamladı. Yücel üniversite eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Halil Yücel 2000 yılında Reşadiye Bereketli İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak başladı.

MEB’in 2024-2028 stratejik planı: Çocuklar için çalışma kampları MEB’in 2024-2028 stratejik planı: Çocuklar için çalışma kampları

Tümünü Göster
Ülkemizin değişik bölgelerinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdür vekilliği görevlerini yürütmüştür.

Halil Yücel 2014 - 2018'te İstanbul Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2016 - 2017 döneminde İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

28 Mart 2022 - 06 Mayıs 2022 İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Son olarak 07 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaptı 

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İl Müdürü Yücel, bu görevlerinin yanında Yeşilay Şube Başkanlığı, Vefa Sosyal Destek Gurubu Koordinatörlüğü görevlerinde de bulunmuştur.