Ziraat Bankası, memurlara maaşlarını 3 yıl süreyle aynı bankadan almaları şartıyla tek seferde 2 bin 354 lira verecek

Memurların maaşlarını aldıkları bankalar tarafından kendilerine belli süreler için bir defaya mahsus olarak verilen promosyon ücretlerinde Kocaeli'de rekor kırıldı. Memurlara, maaşlarını 3 yıl süreyle aynı bankadan almaları suretiyle 2 bin 354 lira promosyon ücreti verilmesi kararlaştırıldı.

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi sağlık işkolunda yetkili olan BASK'a bağlı Bağımsız Sağlık-Sen'in de katıldığı görüşmeler ve ihale süreci sonunda promosyon ücretleri belirlendi.

ŞEFFAF İHALE

Herkese açık ve çok sayıda , üniversite çalışanının da izlediği şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen ihale sonucunda, Ziraat Bankası tek seferde ödemek üzere 2 bin 354 lira ile ihaleyi kazandı. Türkiye'deki üniversitelerde kazanılan rekor sayılabilecek promosyon ücreti, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi çalışanı 4 bin 46 personelin tümünün yüzünü güldürdü.

İhale sonrasında üniversite çalışanları, sağlık ve eğitim iş kolunda yetkili olan sendikaların her aşamada birlikte hareket etmesinin bu büyük kazanımda etkili olduğunu ve bu birlikteliğin devamınıdilediklerini belirrtti

KORKUSUZ

Ajanskamu/www.ajanskamu.net