Ajanskamu.Net- Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Musa AKKAŞ'ın dün gündeme getirdiği Müdürün Makam Odasındaki sendika logosu ve yelekli makam odası paylaşımının ardından bugün o tartışılan Makam Odasının Sahibi olan şaphane İlkokulu  Müdürü ve sendikanın ilçe temsilcisi Fuat BAYRİ'den Musa AKKAŞ'a cevap geldi.

'Şaphane ilçe temsilcimiz  Fuat Bayri'nin TES Genel Başkan Yardımcısı Musa Akkaş'ın sosyal medya açıklamalarına ilişkin cevabıdır.' başlığıyla yayınlanan açıklamada hem Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi hem de Okul Müdürü olan  Fuat BAYRİ Musa AKKAŞ'a bir cevap yazısı yayınladı. 

 

İşte o Paylaşım: 

Şaphane ilçe temsilcimiz Fuat Bayri'nin TES Genel Başkan Yardımcısı Musa Akkaş'ın sosyal medya açıklamalarına ilişkin cevabıdır.

1- Ismim Fuat Bayri. Sözünü ettiğiniz okulun müdürüyüm, aynı zamanda ülkemizin son çeyrek yüzyılında eğitim çalışanlarımızın sorunlarını çözmek, ülkemizde demokratik tenefüs ortamının sağlanmasında emek ve güç birliği yapmak üzere kurulmuş olan Eğitimciler Birliği Sendikası nın ilçe temsilcisiyim.

2- Öncelikle ifadelerinizi esefle kınıyorum. Sizi rahatsız eden logonun taşıdığı değer mi yoksa gerçekten okulumla ilgili bir başarısızlık durumuna ilişkin veri var mı elinizde?

3- Okulumda farklı sendika üyesi eğitim çalışanlarımızla birlikte Omuz Omuza milletimize olan borcumuzu ödeme gayretindeyiz.

4- Ne bu logo diğer çalışanlarımızı rahatsız ediyor ne de diğer sendikalarımızın logoları beni rahatsız ediyor.

5- Sizin amacınız Emek mücadelesine katkı vermek mi? Eğitim çalışanlarının arasına nifak sokmak mı?

6- Bizi birbirimizden ayrıştırmaya, aramıza nifak sokmaya sizin gücünüz yetmez. Biz yediği içtiği ayrı gitmeyen Hedef birlikteliği yapmış bir kitleyiz.

7- Ya siz bu sendikacılığı yanlış anladınız ya biz.

8- Sendikacılık nifak tohumu ekmek değil; kardeşlik türküleriyle ekmeği büyütmek, emeği yüceltmektir.

9- Sendikacılık rakibine belaltı vuruş yapmak değil mertçe mücadele edebilmektir.

10- Okulumda çalışan her bir kardeşim hangi görüşten, hangi sendikadan olursa olsun benim çalışma arkadaşımdır ve onların işlerini kolaylaştırmak benim vazifemdir.

11- Bu kutlu eğitim yuvasını töhmet altında bırakacak ithamlarınızı size iade ediyorum.

12- Sizin ektiğiniz fitne tohumları burada yeşermez.

13- Bir aile olan eğitim çalışanlarımızı birbirine düşman edemez.

14- Milletimiz bizden kavga değil hizmet bekler.

15- Bu logo benim iftiharımdır.

16- Bu logoyu gördükçe 15 Temmuz'da bu logo etrafında sokaklara dökülüp istiklaline sahip çıkan bir teşkilatı hatırlıyorum.

17- Bu logoyu gördükçe 17/25 Aralık kumpas hareketinde ayakkabı kutusu paylaşıp fetö'cülere destek verenlere karşı milletinin yanında yer alan bir teşkilatı hatırlıyorum.

18- Bu logoyu gördükçe dolar manipülasyonunda milletinin yanında yer alan bir teşkilatı hatırlıyorum.

19- Bu logoyu gördükçe turnikeye çevrilmiş üniversite kapılarının tarihe gömülüşünü hatırlıyorum.

20- Bu logoyu gördükçe kılık kıyafeti nedeniyle mesleğinden atılan kadınlarımıza sahip çıkan bir teşkilatı hatırlıyorum.

21- Bu logoyu gördükçe daima millet yanında yer alan bir büyük ve güzel teşkilatı hatırlıyorum.

22- Bizi bilen biliyor, Sen kendine bak Musa Akkaş!

Fuat Bayri
Eğitim-Bir-Sen
Şaphane İlçe Temsilcisi

www.ajanskamu.net