İstanbul Tuzla Fen Koleji'nini Hafta Sonu Düzenlediği ve 302 minik sporcunun katıldığı Satranç turnuvası şu ana kadar düzenlenen en büyük satranç turnuvası olma özelliği taşıyor. 

Turnuvada heyecanlı anlar yaşandı

Tuzla Fen Koleji tarafından 4-5 Mart 2017 tarihlerinde 1-2-3-4-5. sınıf öğrencilerinin katılımına yönelik olarak Tuzla Fen Koleji 2. Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuva 5 farklı kategoride bireysel turnuva olarak yapıldı.  İstanbul İli Tuzla-Pendik ve Kocaeli ili Gebze-Darıca ilçelerindeki resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarda okuyan 1-2-3-4-5. Sınıf öğrenciler katıldı.

Velilerin ilgisi oldukça fazlaydı

Turnuvaya katılan 72 okuldan  302 sporcu 6 tur boyunca yarıştı, turnuva sonunda; her kategoride ilk 3 sıraya giren sporcuya ve  kızlarda ilk 3 sıraya giren sporcuya kupa, her  kategoride ilk 20 sıraya giren sporcuya madalya verildi.

Organizasyon Mükemmeldi

Tuzla Fen Kolejinin organzie etitği Turnuvayı daha önce de Tuzla'da büyük turnuvalar tertip eden ekip tarafından gerçekleştirildi.

Fen Koleji yöneticileri organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti ve dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net