Memur-Sen'in kararlı ve mücadeleci tutumu ortadır. Bu kararlılıktan ve mücadeleden asla vazgeçmeyiz. İşte bu kararlılık ve mücadele bilinciyle bütün kamu görevlilerinin haklarını koruyacağız, yeni kazanımlarla alınterimize, emeğimize sahip çıkacağız” dedi.

 

Düzce Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Memur-Sen'e Davet Tercih Evet' programına Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Memur-Sen İl Başkanı Ömer Faruk Çelebi Konfederasyona bağlı sendikaların şube yönetimleri ve vatandaşlar katıldı.usluduzce2“Diriliş ekranlarda değil bu gece Düzce’de gerçekleşiyor” diyerek sözlerine başlayan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu yaptığı konuşmada, “Büyük Memur-Sen ailesi olarak, kalbini ve gönlünü fethetmemiz gereken kamu görevlileri var. Dayanışma içinde olmamız gereken dünya mağdurları ve  mazlumları var.  İşgalden kurtulmayı bekleyen insanlar, coğrafyalar var. Küresel adaletin ve barışın sağlanması var. Onun için ayaktayız, adalet için sahadayız” dedi.usluduzce1“İstikrarın ve Başarının Adresiyiz”

Memur-Sen’in istikrar ve başarının adresi olduğunu ifade eden Uslu, “Çalışma hayatı ve sendikal alanda kararlı duruşumuzu ve güçlü kimliğimizi koruyoruz. Memur-Sen'in kararlı ve mücadeleci tutumu ortadır. Bu kararlılıktan ve mücadeleden asla vazgeçmeyiz. İşte bu kararlılık ve mücadele bilinciyle bütün kamu görevlilerinin haklarını koruyacağız, yeni kazanımlarla alınterimize, emeğimize sahip çıkacağız” diye konuştu.usluduzce3“200 Yıllık Emeğin Hasadını Sağlam Almalıyız”

Uslu, halk oylamasına ilişkin, 'Biz milletiz, milletin adamlarıyız ve milletin adamları ile önümüzdeki engelleri kaldıracağız. Vesayeti kaldırmak ve bitirmek için tercihimiz 'Evet'. Millet, milletle oturacak, pazarlığı yapacak ve ne gerekiyorsa o olacak. Bunun için biz 'Memur-Sen'e Davet Tercih Evet' diyoruz. Biz bir seferberlikteyiz. Bu, belki de 200 yıllık bir seferberlik. 200 yıllık emeğin hasadını sağlam almalıyız. Bu seferberlikte taşeron yok. Bu seferberlikte herkes imtihanını veriyor. Bu öyle bir seferberlik ki, mahallemizdeki ve bölgemizdeki kimseye şeklinden dolayı 'bu yaramaz' demememiz gereken bir mücadeledir. Bu bir insanlık mücadelesidir. Şekle bakarak kimseyi yaftalamayalım. Kalbimiz, kaderimiz, tarihimiz, geçmişimiz ve geleceğimiz bir. Şekilcilikten çıkmamız lazım' dedi.usluduzce4“Bu yılın Mayıs ayı Konfederasyonumuz ve sendikalarımız açısından, yeni rekorların kayıt ve imza altına alınacak olması nedeniyle son derece önemlidir” diyen Uslu, 'Bizim konfederasyonumuzda olmak isteyenler, 15 Nisan'da tevkifat listesinde olmaları lazım. 15 Mayıs'ta tek bir üyenin bile mutabakat metnine girmemesi bizim için çok büyük bir kayıptır. Sandıkta da mutabakat metninde de bir kişi bile çok önemlidir. Ağustos 2017'de, bir milyon 111 bin 111 dediğimiz '7 Güzel Adam'ın gücünü konfederasyonumuza vereceksiniz. Biz de hükümetin karşısına aslanlar gibi çıkacağız. Gelen talepleri teklife dönüştürüp, büyük kazanımlarla çıkacağız' dedi. 

turbayduzceTurbay: “Güçlü Bir “Evet” İle Haçlı İttifakının Kirli Planlarını Bozacağız”

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise recep ayının ilk gününde sendika üyeleri ile birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Tüm Türkiye vatandaşlarının referandum sürecinde sağlıklı karar vermesi gerektiğini kaydeden Turbay, şunları kaydetti: 'Batılı devletler neden bu kadar Türkiye'nin üzerine geliyor. Özelikle söylüyorum, 'evet' verenler veya 'hayır' verenler, batılı ülkelerin Türkiye'nin üzerine niye geldiğini hesap etmelidir. Bunu bilmeli ve iyi anlamamız lazım. Bu sevinci, hazzı inşallah 16 Nisan'da da vereceğimiz 'Evet'lerle daha iyi yaşayacağız. Küresel şer şebekesini çökertmek, ülkemizin önündeki barikatları kaldırmak, haklarımızı korumak, özgürlük alanlarını genişletmek için 81 ilde eş zamanlı ayaktayız. Biz oturamayız. Biz oturursak geleceğimizi çalarlar. Biz iyiliğin, emeğin temsilcileriyiz. Biz büyük Memur-Sen ailesiyiz. Büyük Memur-Sen ailesi olarak Yeni Türkiye’nin inşasında sorumluluk alıyor, kapitalist dünya sistemini değiştirmek için çırpınıyoruz. Güçlü bir “Evet” ile Batı medyasının ırkçı manşetlerini düşüreceğiz. Güçlü bir “Evet” ile Haçlı ittifakının kirli planlarını bozacağız.”duzcecelebiProgramda Düzce Memur-Sen İl Başkanı Ömer Faruk Çelebi, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.