Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün yüz binlerce adayın katılımı ile birlikte gerçekleşti. Devlet bünyesinde yer almak için sınava katılım gösteren adaylar, sınavdan çıkmalarının ardından, 'KPSS soru ve cevapları ve KPSS sınavı ne zaman açıklanacak?' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Konuyla ilgili ÖSYM'den son dakika açıklaması geldi. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soru ve cevapları yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) bu sabah yüzbinlerce adayın katılımı ile gerçekleşti. İlk oturumun tamamlanması ile birlikte, KPSS sınav sonuçları, soru ve cevapları adaylar tarafından merak konusu oldu.

KPSS sonuçlarının açıklanma tarihi de geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. Sınav sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinde 22 Ekim'de duyurulacak.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sonuçları, ÖSYM tarafından 22 Ekim'de açıklanacak.

Sonuçlar açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak. Sınav sonucunu öğrenebilmek için T.C. Kimlik Numaranız ile size özel belirlenen ÖSYM Aday Şifrenizi sisteme girmeniz yeterli olacaktır.