Fetöcü 97 Kişi Gözaltında
Yayınlanma:
Yurt genelinde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/ PDY) operasyonları kapsamında 97 kişi gözaltına alındı.
Yurt genelinde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/ PDY) operasyonları kapsamında 97 kişi gözaltına alınırken 58 kişi de tutuklandı. -
Bu kapsamda Adana'da, daha önce meslekten ihraç edilen 3'ü emniyet müdürü 27 emniyet mensubu gözaltına alındı.
-Muğla'da ise örgütün 'jandarma abileri' oldukları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.
-Kayseri'de ise ByLock kullandığı tespit edilen Erciyes Üniversitesi'nde görevli 15 akademisyenden 13'ü tutuklandı.
-Erzincan'da da Erzincan Üniversitesi, İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliğinde çalıştıkları belirlenen ByLock kullanıcısı 32 kişiden 20'si cezaevine gönderildi.
Yeniakit
Kamudan Haber


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.