Aslan Burcu'nun; Yönetici Gezegeni Güneş, Elementi Ateş, Niteliği Sabittir. Uğurlu Sayısı 5, Uğurlu Günü Pazar, Uğurlu Taşı Elmastır. Uğurlu Renkleri Sarı ve Turuncu, Kıymetli Taşı Kedi Gözü, Pırlanta ve Sarı Safir, Kıymetli Madeni Altındır.

Yüce gönüllülük, cömertlik, yaratıcılık, babalık, fedakarlık, üstünlük tam Aslan Burcu'nun özelliklerindendir. Ayrıca Aslan Burcu; neşeli, iyi organizasyon yapabilen ve açık zihinli bir burçtur. Otorite, diktatörlük, zorbalık, tantana, züppelik, tolerans göstermemek, sabit fikirlilik, kuvvet deliliği, kendini beğenmişlik Aslan Burcu'nun olumsuz özelliklerindendir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

8 Ocak 2021 tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacak ve hayatınızı düzenlemek isteyeceğiniz noktaları tespit edebilirsiniz. Hayatınız ile ilgili yapacak olduğunuz yeni adımlar var bu adımlar sayesinde çalışma arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirecek ve yeni fikirlere elde edeceksiniz.

7 Ocak 2021 tarihinde Mars gezegeni Boğa burcuna geçiş yapıyor. İş hayatınızın temposu giderek artacak zaman zaman kendinize vakit ayırmakta zorluk yaşayacaksınız. Sizinle rekabet içerisine girmek isteyen kişiler ile karşılaşabilirsiniz.

13 Ocak 2021 saat 07:59 Oğlak burcunda Yeniay gerçekleşecek, sağlık konularınız ön planda olacak. Özellikle dış görünüşünüz de kurtulmak istediğimiz fazla kilolarınız varsa bunlar ile ilgili yeni spor çalışmasına geçeceksiniz.

28 Ocak saat 22:15 Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek, çevrenizdeki insanların dikkatini üzerinize çekeceğiniz yeni bir işe başlamak isteyeceksiniz. Medya ile bağlantılı bir iş kurabilir ve bunun sayesinde ekstra gelir kaynağı elde edebilirsiniz.

8 Ocak 2021 tarihinde Merkür gezegeni Kova burcuna geçiyor. Her türlü ikili ilişkilerdeki diyaloğunuz ön planda olacak. Partnerinizle daha çok iletişim halinde olacaksınız bu sayede ilişkinizi de güzel bir boyut geçirebileceksiniz.

30 Ocak 2021 tarihinden Merkür Kova burcunda retro hareketine başlayacak. Geçmişteki aşklarınız gündeme gelebilir. İlişkisi olmayanlar ise Ocak ayının ortalarına doğru yeni bir ilişkiye başlamaya kendinizi hazır hissetmeyeceksiniz. Eski sevgiliniz sizinle iletişime geçmek isteyebilir.

14 Ocak 2021 tarihinde Uranüs’ün ters açıları düzeliyor. Aile içerisinde ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Eğer ailenizle birlikte yaşamıyorsanız onlara daha yakın olmak isteyebilirsiniz.

19 Ocak 2021 tarihinde Mars Uranüs birleşecek, bu sayede arkadaşlık ilişkilerinde sorun olarak gördüğünüz noktaları düzeltmeye çalışacaksınız. Çevrenizdeki insanların size ne kadar değer verdiğini anlayacağınız bir olay yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz varsa onların özel hayatları ile ilgili konularda görüşlerinizi bildireceksiniz.

13 Ocak 2021 tarihinde Jüpiter ve Uranüs kare açı içerisinde olacak. Kariyer hayatınızda şanslı bir döneme adım atıyorsunuz bu sayede size heyecan verici Yeni işler içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.

Çalışma ortamınızda rahatsız olduğunuz durumlar varsa bunları patronlarınızla veya çalışma arkadaşlarınızla konuşmak isteyeceksiniz. Fiziksel olarak kendinizi çok fazla yormayın gayret edin Aksi halde belimizde veya boynunuzda bazı ağrılı durumlar oluşabilir.