Atv ekranlarının sevilen dizisi Akıncı’nın 15. bölümü yayınlandı. Akıncı yeni bölümde; Fatih yeni bir karar alır. Ve bu yolda Fatih'i hiçbir güç durduramayacaktır. İşte 9 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Akıncı 14. Bölüm…

Akıncı 15.Bölüm full tek parça linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV dizi izle  ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Akıncı dizisinin yeni bölümü 9 nisan Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akıncı bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Akıncı 14. Bölüm ne olmuştu?

Akıncı Kor-Han'a karşı yaptığı hayatının en büyük savaşından zor da olsa galip çıkmayı başarmıştır. Ama Fatih, onu ve ailesini çok derinden etkileyecek bir kayıpla karşılaşacağını henüz bilmemektedir. Fatih yaşanılan bu büyük acıdan dolayı kendini suçlamaktadır. Akıncı olarak en sevdiği varlıklardan birini koruyamamıştır. Nergis ise hemen hemen aynı durumdadır. Bir anda bütün dünyası altüst olmuş, hayatta artık tek başına kaldığı müthiş bir trajedi yaşamıştır. Fatih'in ve Nergis'in yaşadığı bu büyük acıların ardında tek bir örgüt vardır. Acı Getirenler! Cevdet ise ona yapılan operasyon sonucunda her şeyini kaybetmiştir. Peşindekilerden kurtulmak için İstanbul'un en derinlerine iner. Artık yalnızdır ve intikamını almak için her şeyi yapacaktır. Fatih yeni bir karar alır. Ve bu yolda Fatih'i hiçbir güç durduramayacaktır.

İlgiyle izlenen dizi Akıncı 15. bölümü yayınlandı. Akıncı yeni bölüm 2 Nisan cuma akşamı yayınlandı.  İşte Akıncı dizisinin 9 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan 15. bölüm tek parça full canlı izleme linki…

Akıncı 15. Bölüm izle

Akıncı 15. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akıncı Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Akıncı Yeni Bölüm Özeti: atv dizi izle

Fatih Cevdet'in peşindeyken, Acı Getirenler'in başka büyük bir planı daha vardır. İstanbul'un tüm yeraltı organizasyonunu ele geçireceklerdir. Bunun için inanılmaz bir oyun kurarlar. Nergis ise elindeki anahtarın annesinin ölümü ile olan ilişkisini araştırırken çok daha büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır. Cevdet İstanbul'da adını duyurmak için çok önemli bir ismi hedef alır. Fatih ise Beyza'nın katillerini ararken, kardeşi Murat'la karşı karşıya gelecektir.

Akıncı Eski BÖlümlerde Neler Oldu? atv dizi izle

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul'da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olurAkıncı bölüm hikayesine göre üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı'nın peşindedir. Akıncı bir yandan silah teslimatını durdurmaya çalışırken bir yandan da ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Akıncı'yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın başında şimdi başka bir bela vardır: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.

Akıncı Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini konu alan Akıncı dizisinde Modern bir halk kahramanı hikayesi anlatılıyor. Akıncı dizisinde  başrolleri Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi paylaşırken dizinin kadrosunda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan ve Deren Talu gibi isimler bulunuyor.