Alev Alev 25 .Bölüm full tek parça kesintisiz canlı izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Alev Alev dizisi son bölüm 29 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Alev Alev bu hafta izleyenlerde büyük heyecan oluşturdu.

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Alev Alev 25. Bölümü yayınlandı. Alev Alev 25.yeni bölümde; Rüya ile Ömer evlenirler. İşte 29 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Alev Alev son  Bölüm show tv full tek parçak izle…

Alev Alev 24.bölümde ne olmuştu?

İşlediği tüm suçları İskender'e yüklemeye çalışan Çelebi'nin önüne sürpriz engeller çıkarken, hapisten çıkma umutları da tükenir. Rüya, Çiçek'e küsmüş olmasına rağmen başını beladan kurtarmak için kolları sıvarken Çiçek, İskender'i Bülent cinayetinden kurtarmak için, hayatını alt üst edecek riskli bir karar verir. Rüya'nın İzmir'e gitme kararı sonrası, Ömer Rüya'yı kaybetme korkusunu ilk kez bu kadar derinden yaşar ve onu kaybetmemek için gözünü karartır. Umudunu yitirmiş Çelebi, Cemre ve Ozan için kötü bir son hazırlarken, kendisinin de son durağa geldiğini anlamıştır.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı yeni dizi Alev Alev 25.bölümü tek parça olarak yayınlandı.  29 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Alev Alev dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisi son bölüm show tv full tek parça kesintisiz canlı izleme youtube linki…

Alev Alev 25. Bölüm son bölüm Show tv izle

Alev Alev 25. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Show tv Alev Alev Son Bölüm Özeti 

Çelebi'nin intihar ederek öldüğü haberi Yedikule Mahallesi'ne bomba gibi düşer. Cemre Çelebi'nin ölümüne ikna olduktan sonra rahat bir nefes alırken, Çiçek'in şüpheleri herkesin aklını karıştıracaktır. Ömer'in Rüya'dan aldığı sürpriz teklif sonrası, mutluluğun ve yeni bir hayatın kapıları, ikisi için de sonuna kadar açılır. Çelebi'nin kötücül soluğunun kesilmesinin ardından, Yedikule Mahallesi'nin çehresi tamamen değişmeye başlar.

Alev Alev Eski Bölümlerde Neler Oldu?

İskender'in kurduğu zekice plan, başta Çiçek olmak üzere, herkesin hayatına bomba gibi düşmek üzeredir. Çelebi ile olan mücadelesinde artık daha korkusuz olan Cemre, kızı Güneş'le kuracağı mutlu bir gelecek için çabalamaktadır. Ali'ye ulaşmaya çalışan Çiçek, Tomris'i büyük bir tehlikenin içine sokmak üzeredir. Rüya, duygularını göstermesi için Ömer'in üstüne giderken, aralarındaki çekim daha fazla kuvvetlenir. İskender'in kurduğu zekice plan, başta Çiçek olmak üzere, herkesin hayatına bomba gibi düşmek üzeredir.

Cemre Çelebi'nin kendisine sunduğu kliniğe kapatılma veya Çelebi ile eve dönme teklifini kabul etmemeye kararlıdır. Çelebi'ye karşı birlikte mücadele eden Ozan, Ömer, Rüya ve Cemre, umut ışığını hiç beklemedikleri bir isimde bulurlar. Yaşanan tüm zorlukların içinde Ömer, Rüya'nın kendisine yapacağı tatlı sürprizden habersizdir. Beklenmedik ismin yardım etmesiyle Cemre'nin makus talihi dönmeye başlar. Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan'ın başı, daha büyük bir belaya girer  Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

Alev Alev dizisi oyuncuları kimdir?

  • Demet Evgar - Cemre Kayabeyli
  • Hazar Ergüçlü - Çiçek Görgülü
  • Dilan Çiçek Deniz - Rüya Yıldırımlar
  • Zuhal Olcay - Tomris Üstünoğlu
  • Cem Bender - ÇelebiKayabeyli
  • Berkay Ateş - Ozan Akınsel
  • Cihangir Ceyhan -  Ömer Ataycı
  • Berker Güven - İskender Kayabeyli