Baraj 35.Bölüm full tek parça canlı kesintisiz youtube izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Baraj dizisinin yeni bölümü 13  Nisan Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Bi̇ran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Baraj bu hafta yayınlanacak mı?

Baraj dizisi 34.bölümde ne olmuştu?

Nazım, Nehir’in Bahar ve Azra hakkında söylediklerine bir kez daha inanmayınca Nehir artık Nazım defterini tamamen kapatır. Fakat Nehir’in kısa sürede yeni bir adamla yakınlaştığını gören Nazım da Nehir defterini kapatmış mıdır? Üstelik bu yeni adamın Nehir’le yakınlaşmasının sebebi nedir? Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’i de alıp Halit’in köyünün yolunu tutarlar. Hem düğünden hem de cesetten kurtulabilecekler midir?

Baraj dizisinin 35.yeni bölümü yayınlandı. Baraj dizisi son bölümünde; Bir kez daha aldatıldığını öğrenen Nehir, kendini Tarık’ın kollarında bulur. İşte 13 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Baraj Baraj son bölüm fox canlı kesintisiz youtube izleme linki

Baraj 35.bölüm son bölüm full izle fox

İşte baraj 35.bölüm izleyebileceğiniz link.

Baraj Son bölüm özeti: Fox dizi izle

Bahar, Alihan’la olan anlaşmasını gizlemeye çalışırken, Nazım da Alihan’ın Nehir’den ne istediğini bulmaya çalışır. Nehir ise bir kez daha aldatıldığını öğrendiğinde kendini onu sevdiğini bildiği Tarık’ın kollarında bulur.

Halit, Zahra’nın başkasına aşık olduğunu öğrenince, o kişiyi bulup öldürmeye ant içer.

Baraj dizisinin konusu nedir?

Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün yer aldığı baraj dizisi Nazım’ın, internette bir arkadaşlık sitesi üzerinden tanışma hikayesini konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştırır.

Baraj dizisi oyuncuları kimdir?

  • Nazım Güney – Feyyaz Duman
  • Nehir Aksu – Biran Damla Yılmaz
  • Tarık Yılmaz – Burak Yörük
  • Zerrin – Sumru Yuvrucuk
  • Zahra - İman Casablanca