Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmazın son olarak 178. bölüm yayınlandı. Atv dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) tv izleyenlerinin çokca rağbet ettiği dizilerin başında geliyor. Oktay Kaynarcanın Hızır Çakırbeyli karakteriyle damgasını vurduğu kamujans tarafından takip edilen dizide Çakırbeyli ailesi ve dostlarının iç ve dış düşmanlarla süren amansız, bitmeyen mücadelesi anlatılıyor. EDHO yeni bölüm aksiyon ve heyecan vadediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz namı değer EDHO 179. yeni bölüm sitemizden izleyebilirsiniz

EDHO (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz) 179. yeni bölüm 19 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan EDHO yeni bölüm fragmanında şok sahneler var! Çakırbeyli ailesi bir bireylerini toğrağa veriyor hem de Hayriye Çakırbeyliyi! Kimsesiz Doğanın tekrar gözüktüğü Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde fırtınalar kopacağa benziyor!

Alpaslanın infazında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipinin infazında yakalamak ister. Tipiyi öldürmek için İlyas Çakırbeyliden masayı toplamasını talep eder. Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmazla birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeylinin ölmesi için de plan yapar. Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipinin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeylinin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipidir. Gönülüne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeylinin işini zora sokar. Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz  Emine Façalı, masada kardeşi Tipinin infazında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalıyı sıkıştırır. Hızır Çakırbeyli, Tipinin hayatını kurtarmaya çalışırken bir yandan da içlerindeki haini bulmak için plan yapar. Okların Baharı göstermesinden rahatsız olan Hızır Çakırbeylinin yine de içine kurt düşer. Haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile birlikte plan yapan, Hızır Çakırbeyli, adım adım haine yaklaşır. Çakırbeyli ailesi ve dostları ise en büyük darbeyi her sırlarını bilen ve her zaman yanlarında olan Avukat Ebrudan alacaklardır. Ceylan Çakırbeyli, çantasındaki silahını sırdaşı Ebruya mı yoksa eşini elinden alan Bahara mı doğrultacağına henüz karar vermemiştir.