Kuruluş Osman dizisi 49.bölümde ne olmuştu? atv kuruluş dizi izle

Kara Şaman Togay’ın uç bölgesine gelerek dengeleri değiştirmesinin ardından Türk obalarının birliğini sağlamak için harekete geçen Osman Bey, Söğüt’te toplanacak Toy için Türk obalarının beylerine çağrıda bulunur. Malhun Hatun ve babası Umur Bey’in de katıldığı toy için üst düzey güvenlik önlemleri alınmasına rağmen, Süleyman ve Melik’in yardımıyla içeri sızan Kara Şaman Togay, Toy’a saldırı düzenler. Düzenlediği Toy’da böyle bir saldırının yaşanması Osman Bey’e güvenin sarsılmasına neden olurken; Malhun Hatun yaralanan babasının hesabını sormak üzere Togay’ın peşine düşer.

Osman Bey, hem saldırının arkasında kimin olduğunu bulmak hem de obadaki haini ortaya çıkarmak için bir plan kurar. Obadaki hainin Dündar Bey olabileceği ihtimali üzerine Savcı Bey, Bayhoca’nın ölümünün cezasını bizzat vermek ister. Kara Şaman Togay’ın pusu kurduğu izini süren Malhun Hatun tuzağa düşer ve Togay tarafından yaralanır.

uruluş Osman dizisinin 50. bölümü ekranlarındaki yerini aldı. 17 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin son bölümü büyük beğeni topladı. İşte Kuruluş Osman dizisi 50. bölümünü tek parça linki…

Kuruluş Osman dizisi 50.bölüm izle atv dizi izle

Kuruluş Osman dizisi 50.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuruluş son bölümde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti: 

Kara Şaman Togay'ın, Malhun Hatun'u yaralayarak Osman Bey'e meydan okumasının ardından; Konstantiniyye'den yeni birliklerle dönen Nikola, Flatyos'un intikamını almak için yemin eder. Flatyos'un anısını yaşatmak için savaşçı kimliğine bürünen ve gladyatör kostümü giyen Nikola, Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik aracılığıyla Togay'la bir araya gelir. İkili ittifak kararı alırken hedefine Söğüt'ü koyar!

OSMAN BEY HERKESİ ŞAŞIRTIYOR

Osman Bey, Dündar Bey'in kendine temize çıkarmasının ardından obadaki haini bulmak için yeni yollar ararken; Cerkutay'ın beklenmedik ihaneti herkesi şaşkına çevirir. Malhun Hatun, intikam almak isterken bir kez daha Togay'ın eline düşer. Osman Bey ise kendisine kurulan ittifaka karşılık zekice planıyla herkesi ters köşeye yatıracaktır.

BİZANS-MOĞOL İTTİFAKI DENGELERİ NASIL DEĞİŞTİRECEK?

Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakına karşı nasıl bir strateji geliştirecek? Nikola ve Togay'ın anlaşması uç bölgesinin kaderini nasıl değiştirecek? Konstantiniyye'den yeni birliklerle dönen Nikola'nın asıl planı ne? Noyan'ın oğlu olduğu ortaya çıkan Kara Şaman Togay, Osman Bey'i alt edebilmek için ne yapacak? Kendini temize çıkaran Dündar Bey'in posta oturmak için planı ne? Togay'ın eline düşen Malhun Hatun'un akıbeti ne olacak? Cerkutay'ın ihanetinin arkasında ne var? Osman Bey, Türk obalarını birleştirme hedefinde başarılı olabilecek mi?

Kuruluş Osman dizisinin konusu nedir? Atv dizi izle

Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman’dı… Karanlığın içinde ona yol gösteren “aşk” oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını “aşkla” gördü. Gücünü kılıcından değil, “aşktan” aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını “aşkla” verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş’un adı oldu… Kuruluş Osman… 450 çadırlık bir obadan, “ilahi aşkla” kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları kimdir?

  • Osman – Burak Özçivit
  • Bamsı – Nurettin Sönmez
  • Dündar – Ragıp Savaş
  • Gündüz – Emre Basalak
  • Bala Hatun – Özge Törer
  • Selcan Hatun - Didem Balçın
  • Tergen Hatun - Zeynep Tuğçe Bayat
  • Aygül – Buse Arslan Akdeniz
  • Ayşe Hatun – Açelya Özcan
  • Boran – Yiğit Uçan
  • Kongar – Burak Çelik
  • Cerkutay – Çağrı Şensoy
  • Abdurrahman – Celal Al
  • Dumrul – Tolga Akkaya
  • Hazal Hatun – Yeşim Ceren Bozoğlu