Menajerimi Ara 26.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü 21 Şubat Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Barış Falay ve Canan Ergüder gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Menajerimi Ara bu hafta izleyeicilerde büyük heyecan uyandırdı.

Menajerimi Ara 25.bölümde ne olmuştu?

Yaklaşan ‘Sevgililer Günü’, Barış ve Dicle’nin aşkına yeni heyecanlar katar. Ancak maalesef ‘Sevgililer Günü’ ajanstaki herkes için mutlu bir gün değildir. Uyumlu bir çift olan oyuncuları bir reklamda oynamak üzereyken ayrılan Kıraç ve Feris, onları barıştırmak için ellerinden geleni yaparken kendi özel hayatlarında bu kadar şanslı olmayacaklardır. Feris’in Serkan’ın evli olduğunu öğrenmesiyle büyük bir karar vermesi gerekirken, Kıraç da Mayda’yla kaderlerini belirleyecek son adımı atar. Çınar ise Jülide’ye yaptığı hatadan sonra Serdar Ortaç’la birlikte depresyona girmiştir. Bütün ekip Peride’nin düzenlediği tekler partisinde biraz olsun moral bulmak üzereyken Dicle ve Barış’ın fotoğraflarının herkes tarafından görülmesi olayları yine içinden çıkılmaz bir hale sokar.

Menajerimi Ara 26.bölümü yayınlandı. 21 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Menajerimi Ara dizisinin 26. bölüm tek parça linki…

Menajerimi Ara 26. Bölüm izle

Menajerimi Ara 26. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Dicle ve Barış’ın ilişkisinin ortaya çıkmasıyla EGO’daki dengeler değişir. Feris ve Kıraç magazin gündemine düşen haberlerin önüne geçmeye çalışırken Barış’ın verdiği tepkiler herkesi zor duruma sokar. Bu durum Barış ile Dicle’nin ilişkisini etkiler. Dicle ise İrem Derici’nin özel hayatında yaşadığı sorunlarla ilgili ona yardımcı olmaya çalışır. Çınar ve Feris gizlice kendi açacakları ajans için harekete geçerler. Dicle’nin verdiği bir kararla Emrah iş hayatında yeni bir sayfa açar. Serkan çok önemli bir konuda Feris’le yüzleşmek için bir adım atarken Çınar’ın Kıraç’ın masasında bulduğu not merak konusu olur.

Menajerimi Ara Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Kıraç’ın, Dicle’nin babası olduğu gerçeğini açıklaması Ego Ajans’ta bütün taşları yerinden oynatır. Mayda ve Beren’le yüzleşen Kıraç’ın tek sınavı ailesi değildir. Serkan’ın köşeye sıkıştırmasıyla Kıraç’ın ajanstaki geleceği tehlikeye girer. Yaşananlardan sonra herkesin büyük tepkisiyle karşılaşan Dicle, bir yandan babası Kıraç’ı ayağa kaldırmaya çalışırken diğer yandan kendisini de tehlikeye attığı büyük bir mücadeleye girer, Barış, bu mücadelede Dicle’nin en büyük destekçisi olur. Emir ise Dicle’yle ilgili fark ettiği gerçeklerin etkisiyle geleceğini belirleyecek bir adım atar. Feris’in içinde bulunduğu durum onu hayatta en büyük korkusuyla bir kez daha yüzleştirir. Herkes için yepyeni bir dönem başlarken Kıraç ve Dicle bir kez daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma, onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken, Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır, Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken, Dicle ise sürpriz bir çıkış yapar. Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken, Kıraç sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.

Ego Ajans’ta durumlar kötüye giderken, Mayda’nın yapacağı hamleler ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Feris oyuncusunun ehliyet krizini çözmek için ilginç yöntemler denerken, Kıraç temsil ettiği senaristin yazdığı işleri satmak için sürpriz yollara başvurur. Bir marka, kampanya yüzü tercihlerinde Feris ve Dicle’yi rekabete sürükler ve bu durum Barış ve Emir’i de karşı karşıya getirir Bu kampanyanın sonucu, Barış ve Dicle arasında beklenmedik gelişmelere sebep olur. EGO Ajans’ın geleneksel yılbaşı partisi herkes için bir dönüm noktası olur. Beklenmedik olayların yaşandığı bu gecede, Dicle ve Barış yeni bir sayfa açarken, Kıraç hiç istemediği bir gerçekle yüzleşir.

Menajerimi Ara dizisinin konusu nedir?

Yetenek ajansı Ego'ya bağlı Kıraç,Feris, Çınar ve Peride  adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. 

Menajerimi Ara dizisi oyuncuları kimdir?

  • Kıraç – Barış Falay
  • Feris – Canan Ergüder
  • Çınar – Fatih Artman
  • Peride – Ayşenil Şamlıoğlu
  • Dicle – Ahsen Eroğlu
  • Barış – Deniz Can Aktaş
  • Emrah – Semi Sırtıkkızıl
  • Gülin – Gamze Karaduman