Oğlan Bizim Kız bizim hangi otelde çekildi? Oğlan Bizi Kız Bizim filminin konusu merak ediliyor. 2016 yılında vizyone giren romantik komedi türündeki film, televizyon ekranlarında da izleyicisi ile buluştu. Peki Oğlan Bizim Kız Bizim oyuncuları kimler?

Oğlan Bizim Kız bizim hangi otelde çekildi? Oğlan Bizim Kız Bizim filmi yerli filmler arasında oldukça seviliyor. Yapımı ve yönetmenliğini Semra Dündar'ın yaptığı Oğlan Bizim Kız Bizim filminin başrollerinde Aras Aydın, Melis Babadağ yer alıyor. Peki Oğlan Bizim Kız Bizim filminin konusu nedir?

OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Beklediği evlilik teklifini sevgilisinden bir türlü alamayan Zeynep (Melis Babadağ), yaşadığı hayal kırıklığını bir radyonun düzenlediği yarışmayı kazanarak unutmaya çalışır. Kazandığı yarışmayla Antalya'da tatil kazanan Zeynep, aynı yarışmayı kazanan diğer kişi ise son derece eğitimli ve kültürlü bir oto tamircisi olan Barış'tır (Aras Aydın). Karşılaştıkları ilk andan itibaren kavga etmeye başlayan ikili, yanlarında gelen en yakın arkadaşlarının da yardımıyla tatili birbirlerine zehir ederler. Ne var ki zorunlu olarak birlikte geçirdikleri zaman süresince aralarında duygusal bir yakınlaşmanın kıvılcımları da gözle görülür hale gelecektir. Oğlan Bizim Kız Bizim filmi Antalya Manavgat'ta çekildi.

OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM OYUNCULARI

Aras Aydın - Emre
Melis Babadağ - Zeynep
Bala Atabek - Berna
Emrah Şahan - Emrah
Hüseyin Elmalıpınar
Mustafa Şen