Sadakatsiz 31 .Bölüm full tek parça canlı kesintisiz izleme youtube linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü 26 mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sadakatsiz bu hafta izleyenlerde büyük merak uyandırdı. 

Gündeme bomba gibi düşen Sadakatsiz dizisinin 31.bölümü yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin son bölümde; Asya'nın babasının eski eşi gelir ve Asya'ya babasının annesini aldattığını söyler. 26 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisi 31. bölüm…
Kanal D ekranlarının severek izlenen dizisi Sadakatsiz’in 31. bölümü yayınlandı. 26 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümde; Asya'nın babasının eski eşi gelir ve Asya'ya babasının annesini aldattığını söyler. Kadın anlattıkça Asya kadının anlattıklarını kendi hayatına oldukça benzetir ve dehşete düşer. Kadın Asya'ya beni affedene kadar bir yere gitmeyeceğim derken Derin gelir ve konuşmaya şahit olur. İşte Sadakatsiz sezon finali  tek parça linki…

Sadakatsiz 30. bölümde ne olmuştu?

Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİNDE (31. BÖLÜM) NELER OLDU?

Sadakatsiz 2 Haziran Çarşamba yayınlanan 31. Bölümde Asya ve Derin hesaplaşmasında kim galip çıkacak?

Asya’nın Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin’in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin’i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

Sadakatsiz 31. bölümü ile sezon finali yaparak kısa süreliğine ekranlara veda etti. Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz'in 2 Haziran tarihinde yayınlanan sezon finalinde, geçmişin tüm sıraları ortaya çıktı. Yıllar önce Derin'in Volkan'ın evli olduğunu öğrendiğinde söyledikleri dikkat çekti. Asya ve Derin yüzleşmesinin yaşandığı anlarda ise korkunç kaza yürekleri ağza getirdi. Sadakatsiz'de kimin öleceği ve neler olacağı 2. sezonda belli olacak. Sadakatsiz 31. bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?        

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosu

Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu, Sadakatsiz’de izleyici karşısına çıkacak.