Diyarbakır İl Milli Eğitiminde planlanan yönetici değişiklikler gerçekleşti. Geçtiğimiz aylarda Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Yüksel ARSLAN Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı. Göreve geldikten sonra il ve ilçe müdürlüğünde değişiklik kararı veren Yüksel ARSLAN bu yöndeki isteklerini Valilik oluru ile bakanlığa iletilmşti ve bu teklifler doğrultusunda bugün MEB'den gelen kararnamelere göre;

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan BATURHanifi ÖZKAL ve kadrosu il müdür yardımcısı olan Kayapınar ilçe milli eğitim görevini yürüten Yahya AKINCI ile birlikte Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan NARLAYAN , Eğil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaçmaz görevden alındı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına, Antalya İl milli eğitim müdür yardımcısı ERHAN BAYDUR, Mardin Artuklu ilçe şube müdürü HASAN BERHUNİ ve SÜLEYMAN İLGE atanırken Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne AYDIN AK , Silvan ilçe milli eğitim müdürlüğüne KADRİ ÖZDEMİRAL Eğil ilçe milli eğitim müdürlüğüne ise DENİZ ASLAN atandı.

Önümüzdeki günlerde yönetici değişilkliklerine devam edilmesi bekleniyor.
kamudanhaber