Eğitim Camiasını Yasan Boğan İki Acı Kayıp: İki Öğretmenimiz Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
Türkiye, arka arkaya gelen iki acı haberle eğitim camiasından iki değerli neferini kaybetti. Karabük ve Giresun'da görev yapan iki öğretmenimiz, geçirdikleri kalp krizleri sonucu genç yaşta yaşamlarını yitirdi.
Karabük, Acı Haberle Sarsıldı
Karabük Merkez Bayram Demir Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Emrah Aktar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Geçmiş dönemlerde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki 75. Yıl İlköğretim Okulunda da rehber öğretmen olarak başarıyla görev yapan Aktar, aniden rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan tecrübeli eğitimcinin vefatı, Karabük ve Zonguldak eğitim camiasında derin bir üzüntü yarattı.
Emrah Aktar'ın cenazesi, Karabük Merkez Şirinevler Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Giresun'dan Diyarbakır'a Uzanan Cenaze Acısı
Bir diğer acı haber ise Giresun’dan geldi. Giresun’da yaklaşık 10 yıldır öğretmenlik yapan ve aynı zamanda bir rehabilitasyon merkezi işleten 42 yaşındaki İlknur Çetin, geçirdiği safra kesesi ameliyatının ardından aniden fenalaştı. Yapılan incelemelerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Çetin, doktorların yoğun çabalarına rağmen hayata tutunamadı.
Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Tepe Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan İlknur Çetin’in cenazesi, Giresun’dan karayoluyla memleketine getirildi. Tepe Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, genç öğretmenin cenazesi gözyaşları arasında Tepe Aile Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.