İstanbul'da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini yürütürken 2012 yılında Tokat'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve 2012-2018 yılları arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Yazıcı 27 Ağustos 2018'de eski MEB Bakanı Ziya Selçuk döneminde İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı.

Ziya Selçuk'un bakanlığı döneminde Hamza Aydoğdu ve İbrahim Er tarafından en çok desteklenen ve Tokat'tan beklenmedik şekilde gelerek İstanbul'a il müdürü yapılan Yazıcı, Ziya Selçuk döneminde Bakan Yardımcısı yapılmak istenmişse de STK'ların İstanbul'un başından ayrılmasına sıcak bakmaması nedeniyle engellenmiş oldu.

Son haftalarda Ankara kulislerinde, Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Mahmut Özer göreve geldiği ilk günden bu yana ismi Bakan Yardımcılığı için geçen Levent Yazıcı'nın 4.Bakan yardımcısı olarak atanacağı ifade ediliyor.

Bu atamanın gecikmesini bir sebebi olarak ta İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Levent Yazıcı yerine atanacak isim noktasında bir karar verilememesi gösteriliyor.

Olası bir değişiklikte İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü için ismi geçen isimleri bir sonraki haberimizde yer vereceğiz.

Mebpersonel