Okul Önünde Sapık Paniği: 10 TL'lik Meyve Suyu İle Çocuklara Yaklaştı
Şanlıurfa’da bir okulun çevresinde yaşandığı iddia edilen olay, mahallede büyük endişe yarattı. İddiaya göre bir şahıs, okul çıkış saatlerinde bölgede dolaşarak küçük yaştaki çocuklarla iletişim kurmaya başladı. Şüphelinin çocuklara para ve içecek vererek onların güvenini kazanmaya çalıştığı ileri sürüldü.
Bir süre sonra bazı çocukların yaşadıklarını ailelerine anlatmasıyla durum ortaya çıktı. Velilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Polis inceleme başlattı
İhbarın ardından bölgede çalışma başlatan ekipler, okul çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelinin kimliği belirlendi ve kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı.
Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi ve cezaevine gönderildi.
Veliler endişeli
Olayın duyulmasının ardından mahallede yaşayan aileler büyük tedirginlik yaşadı. Veliler, özellikle okul çevrelerinde güvenlik önlemlerinin artırılmasını isterken çocukların güvenliği konusunda daha sıkı tedbir alınması gerektiğini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.