Son Dakika! Dokuz İlçede Kar Alarmı, Okullar Tatil Edildi

Son Dakika! Dokuz İlçede Kar Alarmı, Okullar Tatil Edildi
Ordu'nun özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek adına bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

Karadeniz’de kış yüzünü sert gösterdi, Ordu’da okullar için kritik karar geldi. Ordu Valiliği yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildiğini duyurdu.

9 İlçede Eğitime Ara Verildi

Valilikten yapılan açıklamaya göre kentin iç kesimlerinde etkisini artıran kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde yolların buzlanması nedeniyle Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinin tamamında yarın eğitime ara verildi.

Bazı İlçelerde Taşımalı Eğitime Ara Verildi

Öte yandan Fatsa, Ünye ve Perşembe ilçelerinde ise tüm okullar değil, yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için derslere ara verildi. Özellikle kırsal mahallelerden gelen öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşamayacağı değerlendirildi.

Kamu Personeline İdari İzin Verildi

Kararla birlikte kamu kurumlarında görev yapan bazı personeller de idari izinli sayılacak. Hamile ve engelli çalışanlar, ağır kronik hastalığı bulunan personeller ile çocuğu anaokulu ve kreşe devam eden kadın personel yarın izinli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.