Valiler Kararnamesinin Ardından, Boşalan Görevlere Getirilen İsimler Belli Oldu

Valiler Kararnamesinin Ardından, Boşalan Görevlere Getirilen İsimler Belli Oldu
Valiler kararnamesinin ardından boşalan kadrolara yapılan yeni görevlendirmeler belli oldu. İşte detaylar...

Son yayımlanan valiler kararnamesinin ardından, vali olarak atanan isimlerden boşalan görevlere Bakanlık Oluru ile geçici görevlendirmeler yapıldı.

Yapılan Görevlendirmeler

* Bursa Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen, AFAD Başkan Yardımcılığı görevine,

* Trabzon Eski Valisi Aziz Yıldırım, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne,

* Denizli Eski Valisi Ömer Faruk Coşkun ise İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’na görevlendirildi.

Atama Yapılmayan İlçeler

Öte yandan Sarıyer, Çankaya ve Nilüfer Kaymakamlıkları için henüz herhangi bir atama yapılmadı. Bu ilçelerle birlikte bazı vali yardımcılıkları ve boşta bulunan ilçe kaymakamlıkları için sürecin devam ettiği belirtiliyor.

Kura ile göreve başlayan 110. Dönem Kaymakamları, bugün yapılan görevlendirmeler ve mevcut boş kadrolar dikkate alındığında; vali yardımcılıkları ile boş ilçeleri kapsayan yeni bir kaymakamlar kararnamesinin bu ay içerisinde yayımlanmasının beklendiği ifade ediliyor.

Gözler, İçişleri Bakanlığı’ndan gelecek yeni kararnameye çevrilmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.