2022-2023 dönemi sona ermek üzere. Öğrenciler karne için heyecanlı, öğretmenler ise karne görüşlerine yazacakları için. Öğretmenler için en anlamlı karne görüşlerini derledik.

Sömestr tatile son haftalar kala öğretmenler karneler için işlemlerini tamamlıyor. Karneler için sınav not girişleri, davranış notu girişleri, ders etkinliklerine katılım notunun yanında bir de karne görüşlerini ekleyecekler. Öğrenciler için oldukça etkileyici olan karne görüşleri öğretmenler için büyük önem taşıyor. Öğrencilerinin kalbine dokunmak isteyen öğretmenler anlamlı karne görüşlerini araştırıyor.

Eğer siz de öğrencilerinizin kalbine dokunacak karne görüşleri yamak istiyorsanız haberimizin devamını okuyun.

Başarı Düzeyi Yüksek Olan Öğrenciler İçin

Sevgili öğrencim,

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’ndan MEB’e 15 bin imza Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’ndan MEB’e 15 bin imza

Derslerinde gösterdiğin başarı için seni tebrik ediyorum. Gayretin, saygın ve derslerine verdiğin önemle bizi gururlandırdın. Gelecek dönemde de böyle devam edeceğine inanıyorum. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Derslerinde gösterdiğin başarın için seni kutluyorum. Tatilde derslere biraz ara verip kendini geliştirmek için dergiler, kitaplar okuyabilir. Seviyene uygun yabancı filmler izleyerek yabancı dilini geliştirebilirsin. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Başarını hep artırdığın, davranışlarınla bizi hiç üzmediğin için seni tebrik ediyor, ailene teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görüşmek üzere. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Birinci dönem gösterdiğin başarıyı ikinci dönemde de göstereceğine eminim. İkinci dönem için enerjini topla, güzelce dinlen ve geri dön. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Senin gibi bir öğrencim olduğu için mutluyum. Tüm başarıların için tebrik eder, iyi tatiller dilerim.

Sevgili öğrencim,

Gösterdiğin başarının ödülünü alma vakti. Tatilde bol bol eğlen ve ailenle vakit geçir. İkinci dönem görüşmek üzere. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Okulunda gösterdiğin başarını sosyal hayatında göstereceğine eminim. Bir tatil görevi olarak bu tatilde sokak hayvanlarını beslemeye ne dersin? Sana güveniyorum. İyi tatiller.

Başarı Düzeyi Orta Seviyede Olan Öğrenciler İçin

Sevgili öğrencim,

Birinci dönemi gayet güzel bir şekilde bitirdik. Fakat ikinci dönem için daha fazla gayret etmen gerekecek. O yüzden enerjini topla ve geri dön. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Geçtiğimiz dönemde zorlandığın zamanlar oldu. Bazen başarısızlıklar da yaşadın ama bu ikinci dönem böyle olmayacak. İkinci dönem için hazırlıklı gelmeni bekliyorum. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Okul dönemimizin ilk döneminde yaşadığın zorlukları ikinci dönem yaşamaman için sömestr tatilinde kısa tekrarlar yapmayı ve konularını pekiştirmeyi unutma. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

İnsan en çok hatalarından öğrenir. Birinci dönem boyunca başarılarının yanında yaptığın minik hatalar sana daha çok öğrenmende yardım edecek. Tatili eksiklerini tamamlamak için değerlendirebilirsin. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Başarılarını tebrik ederim. Göstermen gereken biraz daha gayret var. İkinci dönem daha başarılı olacağına eminim. İyi tatiller.

Başarı Durumu Normalin Altında Olan Öğrenciler İçin

Sevgili öğrencim,

Geçtiğimiz dönemde derslerini biraz aksatmış olabilirsin ama bu ikinci dönemde de böyle devam etmen gerektiği anlamına gelmiyor. Eksiklerini tamamlamak için gayret edeceğine eminim. İkinci dönem daha güzel başarılarla görüşmek üzere. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Okul döneminde dikkatimizi birçok şey çekebilir. Fakat önceliğimiz her zaman derslerimiz olmalıdır. Ara tatilde biraz derslerini tekrar edip, güzelce de dinlenip ikinci döneme gelmelisin. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Vaktini derslerinden çok oyunlara, akıllı telefonlar ayırmanın yanlış olduğunu bilmeni ve ara tatil süresince biraz bunlardan uzak kalmanı tavsiye ederim. İstersen her şeyi başarabilirsin. İyi tatiller.

Sevgili öğrencim,

Başarısızlıklar sürekli değildir. İstersen eksiklerini tamamlayıp başarılara imza atabilirsin. İkinci döneme bu düşüncelerle gelmeni bekliyorum. İyi tatiller.