24 Kasım öğretmenler günü yaklaşıyor. Bizler için çok değerli olan öğretmenlerimize söyleyebileceğimiz bazı kısa mesajları sitemizde derledik.

İşte 24 Kasım öğretmenler günü mesajları:

KISA ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

????Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

????Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim.

????Başöğretmen Atatürk'ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

????Elimden gelenin en iyisini yapmam için bana sürekli ilham verdiğiniz için size minnettarım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

????Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günün kutlu olsun!

????Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.

????Bir çocuğa hayatı öğretmek, gerçek bir öğretmenin armağanıdır. Yol göstericim olduğunuz için teşekkür ederim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

????Dünyanın senin gibi harika öğretmenlere daha çok ihtiyacı var... Bu yılı muhteşem bir anıya dönüştürdüğün için teşekkürler! Öğretmenler Günün kutlu olsun.

????Sayenizde A'dan Z'ye harika bir yıl oldu! Bana kattığınız yeni değerler ve bilgiler için çok teşekkür ederim… Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

????Hayatıma yön veren, doğruları öğrenmemi sağlayan, her zaman bana destek olan biricik öğretmenim… Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

????Notlarımın daha iyi olabileceği, sizin dünyanın en iyi öğretmeni olmadığınız anlamına gelmez. Elimden gelenin en iyisini yapmam ve asla pes etmemem için bana ilham veriyorsunuz. Bunun için sonsuza dek minnettar olacağım. Gününüz kutlu olsun!

????Sadece bugün değil, hayatın önemli anlarında her şey sizinle ilgili. Sonsuz bilgeliğinizi, paha biçilmez deneyiminizi ve istemediğimiz zamanlarda bile ilerlememize yardımcı olan muazzam nezaketinizi kutluyoruz. Her şey için teşekkürler. Siz bu gezegendeki en iyi öğretmensiniz!

????Hiçbir hediye, sizin bana verdiğiniz hediyeye yaklaşamaz. Çünkü öğretmenim olmanız, aldığım en büyük hediyelerden biri! Desteğiniz ve anlayışınız bana hayata hazır olduğumu hissettiriyor. Her şey için teşekkürler. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

????Bazen dayanılmazdık, bazen en çılgın şeyleri yaptık... Ama her şeye rağmen bize olan inancınızı hiç kaybetmediniz. Bu bütün bilgilerden daha değerliydi belki de! Gününüz kutlu olsun, sizi çok seviyoruz.

fotomac