Öğretmenlerin Seminler Tarihleri.. Öğretmenlerin Seminler Tarihleri..

Öğretmenlerin kasım seminerleri ile ilgili müjdeli haber geliyor. Yüz yüze olacağı belirtilen seminerlerin öğretmenler tarafından büyük tepki alması ile beraber seminerler konusunda bu sene yapılmak istenen değişiklikte geri adım mı atılıyor? Öğretmenlerin online seminer talepleri ile dolup taşan sosyal medya ve diğer mecralarda büyüyen tepki ve istekler çözüm oldu mu? Öğretmenlerin kasım seminerlerinin online olacağı dile getirilirken ne zaman netleşeceği merak ediliyor? İşte tüm detaylar…

Öğretmenler için büyük müjde!

Önceki senelerde online olan ve bu senede online olması beklenen seminerlerin işlenişinde Bakanlık tarafından bu kasım ayında değişiklik yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Yapılan değişiklikte seminerlerin yüz yüze yapılacağı belirtilirken öğretmenler bu duruma oldukça büyük tepki gösterdi. Online olacağını düşündüğü seminerler için program yaptığını dile getiren öğretmenler sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirirken sonunda istekleri gerçekleşti.

Açıklanan son haberlere göre edinilen kulis bilgilerinde seminerlerin online olarak yapılacağı belirtilirken Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu kapsamda açıklama yapmak için hazırlandığı da belirtildi. Yapılacak olan açıklamanın hafta içinde yapılması bekleniyor.

Öğretmenlere ek ders ücreti de verilecek!

Öğretmenlerin kasım ayında gerçekleşecek olan seminerlerinin online olmasının sevinci ile beraber bir de öğretmenlere ek ders ücretlerinin miktarı da oldukça sevindirdi. Açıklanan bilgilere göre öğretmenlere seminer boyunca haftada 3 ders saati ek ders ödemesi verilecek ve toplamda 15 ders saati ek ders ücreti verileceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi