10 ilde şehir hastaneleri bünyesine sürekli işçi ve personel alımları yapılacak. Hastane bünyesindeki eksikliği karşılamak adına KPSS puanına ihtiyaç duymadan personel alımları açıklandı. Paylaşılan ilan ile birlikte başvurular ve kadrolar tek tek duyuruldu. Peki başvurular nereden yapılıyor? İşte tüm detaylar...

ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMLARI BAŞVURU DETAYLARI

Şehir hastanelerine personel ve sürekli işçi alımına dair detaylar paylaşıldı. Duyurulan ilan ile birlikte 10 ilimizde alım yapılacak. Şehir hastanelerine yapılacak olan alımda KPSS şartı aranmıyor.

İşçi ve personel alımlarında her ilden kadrolar ve sayılar ilan detaylarında yer aldı. Şehir hastaneleri bilindiği üzere "Yap İşlet Devret" modeli ile yapılmaya devam ediliyor. Şehir hastaneleri yapan şirket ise hastane bünyesinde işçi ve personel alımına dair başvuruları açtı. 10 ilde yapılacak olan alımların listesi ise paylaşıldı.

Şehir hastanelerine yapılacak olan alımlar için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. İŞKUR adresine giriş yaparak ilanlar yazan kısma tıklamanız gerekir. Aradığın pozisyon kısmına "Şehir Hastanesi" yazarak aramaya yapmanız halinde ilanlar karşınıza çıkacaktır.

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ KADRO VE PERSONEL ALIM SAYISI

3 biyosidal ürün uygulayıcısı

30 temizlik görevlisi

20 garson

20 hastane hizmetlisi

Kocaeli 112’nin Sevilen Personeli Aykut Yazıcı, Antalya'ya Gidiyor! Kocaeli 112’nin Sevilen Personeli Aykut Yazıcı, Antalya'ya Gidiyor!

20 aşçı yardımcısı

10 aşçı

20 güvenlik görevlisi silahsız

Kaynak: Karar