AJANSKAMU-ÖZEL HABER

Astronomik maaş zamları ve lüks makam araçları ile Türkiye’nin gündemine oturan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş  Genel Merkez seçimlerinde verdiği Namus Sözünü unutarak Muhalifleri tasfiye etmeye başladı.

Sağlık Sen Genel Merkez seçimlerinde muhalif olan Konya şubesini tasfiye etmek ve baskın yapmak için 5 tane Genel Başkan Yardımcısını Konya Teşkilatına göndererek derebeylik kurar gibi delege iradesini yok sayan bir seçim yapılmasına kalkışılması ortalığı karıştırdı. 

Semih DURMUŞ ve yönetimi seçimi kazanabilmek için her yolu kullanmış ve delegelere ve tüm teşkilatlara  ' Bundan sonraki süreçte hiçbir şube bölünmeyecek, hiçbir şubeye müdahale edilmeyecek hiçbir şube hiçbir şubenin içine ve iç işlerine karışamayacak, genel merkezde bir tane arkadaşımız bir şubenin altını kazamayacak kuyusunu oyamayacak buna Semih DURMUŞ olarak buna yol arkadaşlarım olarak namus ve şeref sözü veriyorum. Her şeyimiz açık ve şeffaf olacak.” diyerek Namus sözü vermişti. 

Konya teşkilatında muhalif ynetimin tasfiye edilmek için cadı avı başlatılması ve teşkilat ,içi demkrasinini rafa kaldırılması herkese Semih DURMUŞ'un Genel Merkez Kongresinde veridği sözleri akıllara getirdi.

 

İşte Semih Durmuş'un Sağlık Sen Genel Merkez Kongresinde Verdiği O NAMUS SÖZÜ: 

 

 “Hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bizler ilkeli sendikacılık yapacağız. Bizler asla sizler adına aldanmayacağız sizleride asla ve kata aldatmayacağız. Bu kürsülerden tatlı tatlı konuşup teşkilata acı acı ızdırap eden zulmeden insanlardanda olmayacağız. Bu süreç içerisinde gezerken birçok arkadaşıma söz verdim onlar bana güvenmiyorlar inanmıyorlar korku ve endişe içerisindeler sendikanın bugüne gelmiş olması hepimiz için çok acı ama ben o arkadaşlarıma birebirde vermiş olduğum sözü yine hepimizin huzurunda söz vererek söylüyorum. Bundan sonraki süreçte hiçbir şube bölünmeyecek, hiçbir şubeye müdahale edilmeyecek hiçbir şube hiçbir şubenin içine ve iç işlerine karışamayacak, genel merkezde bir tane arkadaşımız bir şubenin altını kazamayacak kuyusunu oyamayacak buna Semih DURMUŞ olarak buna yol arkadaşlarım olarak namus ve şeref sözü veriyorum. Her şeyimiz açık ve şeffaf olacak.” demişti.

Sağlık Sen Genel Merkezinni Şu anda Barışpınarı harekatında görevli olan  Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal’ı  baskın seçim yaparak devre dışı bırakmak istemesine tepkiler çığ gibi. 

Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal Operasyon bölgesinden yayınladığı video ile,  Sağlık Sen genel Merkezinin muahaliflere karşı başlattığı cadı avını değerlendirdi. 

İşte Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal’ın Bugün Konya teşkilatını basan ve seçimleri illegal olarak başlatan 5 Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısıyla ilgili açıkalamarı:

www.ajanskamu.net