Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi final sınavları gerçekleşti. ATA AÖF Final sınav soru ve cevapları yayınlandın mı?

ATA AÖF final sınavları 7-8 Ocak tarihlerinde 3 oturum şeklinde gerçekleşti. Sınav salonlarından çıkan öğrenciler soruları tartışmaya başladılar. Sonuçlar kadar sınav sorularını ve cevaplarını da merak eden öğrenciler sınav sorularını merak bekliyor. Sınav salonlarında ter döken öğrenciler için final sınavları oldukça önemli. Final sonuçlarına göre bütünleme sınavlarına girmek zorunda olup olmayacakları belli olacak. Bu yüzden öğrenciler sonuçların açıklanmasını beklerken doğru ve yanlış sayılarını da incelemek istiyor. Sınav soru ve cevaplarını inceleyerek ortalama olarak sınav sonuçlarını hesaplayabilecekler.

ATA AÖF Final Sınav Soruları Ne Zaman Yayımlanacak?

ATA AÖF final sınav soruları ve cevapları merakla beklenirken Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi tarafından sorular ve cevaplara dair herhangi bir duyuru yayımlanmadı. Soru ve cevapların önümüzdeki hafta içerisinde ATA AÖF resmi websitesinde yayımlanması bekleniyor.

MEB İOKBS Soru Kitapçıkları Yayınlandı MEB İOKBS Soru Kitapçıkları Yayınlandı

Final sınav soruları ve cevapları yayımlandığında sitemizden ulaşabilirsiniz.